Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Brně vykolejila tramvaj a poškodila trať, nikdo se nezranil

V brněnské městské části Komín u zastávky Branka po poledni vykolejil druhý vůz tramvajové soupravy na lince 1. Nehoda se obešla bez zranění, vůz ale poškodil zhruba 100 metrů tratě. Příčina nehody se zjišťuje, zaměstnanci dopravního podniku se snaží dostat vůz na koleje a odtáhnout. Cestující vozí mezi Vozovnou Komín a Bystrcí autobusy, řekla ČTK mluvčí dopravního podniku Linda Hailichová.

"Vůz vykolejil na přejezdu, který je zatím pro auta neprůjezdný," řekla Hailichová. Tramvaje v tomto úseku jezdí na samostatném tělese. Podle prvních zjištění by příčinou mohla být technická závada na vozidle.

V brněnské městské části Komín u zastávky Branka 3. srpna po poledni vykolejil druhý vůz tramvajové soupravy na lince 1. Nehoda se obešla bez zranění, vůz ale poškodil zhruba 100 metrů tratě. Příčina nehody se zjišťuje.

Linky 1 a 11 musejí do odstranění nehody a opravy kolejí končit ve smyčce Vozovna Komín, kde lidé přesedají do autobusů. "Využili jsme naši technickou novinku a hlásíme tuto aktualitu do všech našich vozidel," doplnila Hailichová. Kdy bude trať průjezdná a jak velká je škoda, není zatím zřejmé.

Zdroj: ČTK

Štítky Brno, havárie, Branka, Brno-Komín, Vozovna Komín, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně vykolejila tramvaj a poškodila trať, nikdo se nezranil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.