Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci řešili u hlavního nádraží potyčku sedmi osob

Incident, do kterého se v Nádražní ulici údajně zapojilo sedm osob, zaměstnal ve čtvrtek večer brněnské strážníky. Ti při kontrole prostranství u hlavního nádraží nejprve zaslechli hlasité pokřiky doprovázené vulgárními nadávkami a vzápětí uviděli také hlouček osob, které se vzájemně napadaly.

Hlídka je vyzvala, aby svého jednání zanechaly a k vyhrocené situaci přivolala posily. Oba znesvářené tábory se od sebe podařilo spolehlivě oddělit a zabránit případnému dalšímu napadání. Ke strážníkům se přihlásil osmnáctiletý mladík, který jim řekl, že v blízkosti tramvajové zastávky čelil výhrůžkám ze strany osmadvacetiletého muže, který se ho prý pokusil udeřit do obličeje. Do následné potyčky se údajně zapojili i další přítomní.

Mladšího z mužů se prý pokusila zastat jeho o rok starší známá, to však údajně přimělo třiašedesátiletou ženu, aby se do ostré názorové výměny také zapojila. Dívku prý strhla za vlasy na zem a způsobila jí lehčí poranění. Ona ani nikdo jiný však lékařské ošetření nevyžadoval.

Vzhledem k zjištěným okolnostem strážníci pojali podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití a celý případ předali k dořešení správnímu orgánu.

Zdroj: MPB

Štítky hlavní nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Staněk

Ostuda Brna. MP Brno nedokáže uklidnit pár kokotů co se hádají o h.... Policie ČR zase nevidí problém v nějaké místní hádce kde se neničí ani nepoškozuje veřejný majetek. Sám jsem byl policista ČR a za nás se takové prkotiny řešily rychle a rázně. Dnes mají všichni kluci jak od městské tak státní doslova nasráno v gatích aby náhodou neporušili nějaký ten §. Kam ta společnost jde??????????

Pátek, 31. července 2015, 20:07Odpovědět

Strážníci řešili u hlavního nádraží potyčku sedmi osob  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.