Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hlídka pokutovala mladý pár, jenž se oddával sexu na pláži Brněnské přehrady

Na hlídku městské policie kontrolující břehy Brněnské přehrady se včera odpoledne obrátilo několik návštěvníků Bystrce, kteří se ohrazovali proti chování mladé dvojice na pláži „U Sirky“.

Devětadvacetiletý muž a jeho o dva roky mladší přítelkyně souložili na dece, zatímco okolo se opalovali, procházeli či koupali další lidé. Dvojice se snažila zachovat alespoň minimální dekorum tím, že nebyla úplně svlečená a samotný akt zůstal očím kolemjdoucích skrytý pod dívčinou sukní.

Hlídka vzhledem k okolnostem vyhodnotila záležitost jako přestupek a oběma mladým lidem uložila tisícikorunovou blokovou pokutu.

Strážníci vypátrali dva mladíky, kteří se údajně pokoušeli vloupat do trafiky

Dvou mužů, kteří se prý pokoušeli vloupat do novinového stánku v Provazníkově ulici, si v noci na dnešek všiml náhodný svědek. Tři autohlídky MP vybavené popisem podezřelých začaly okamžitě pátrat v okolí a jednoho z mladíků z dálky zahlédly utíkat směrem k Merhautově ulici.

Na výzvy k zastavení nebral ohled a díky velkému náskoku se strážníkům po chvíli ztratil. Hlídky si oblast rozdělily tak, aby ji co nejlépe pokryly, a jedna z nich po několika minutách sedmnáctiletého podezřelého spatřila na zastávce, právě když chtěl odjet trolejbusem směrem do Starého Lískovce. V tom mu strážníci zabránili, mladíka zajistili a pokračovali v pátrání. Druhého, o rok mladšího podezřelého se jim podařilo najít ve křoví v Kotěrově ulici přibližně po dalších dvaceti minutách.

Ze vstupu do stánku podle majitele skutečně zmizely tři visací zámky, a případ si tedy převzala Policie České republiky pro podezření ze spáchání trestného činu.

Strážníci poskytli první pomoc dívce, která spadla z hradeb

Rozrušený třiadvacetiletý mladík zastavil v sobotu v jednu hodinu ráno hlídku městské policie v ulici Bašty a požádal ji o okamžitou pomoc. Jeho o rok mladší kamarádka prý před okamžikem spadla z hradeb a již nevstala. Strážníci ihned běželi pod hradby, kde dvaadvacetiletou dívku našli bezvládně ležet s krvácející ránou na hlavě a zakrvácenými ústy. Zprůchodnili jí dýchací cesty a zafixovali krční páteř. Neprodleně přivolali záchranáře, kteří dívku převezli do nemocnice. Případ strážníci předali státním policistům, aby bylo možné jednoznačně vyloučit spáchání trestného činu.

Štítky Brněnská přehrada, Bystrc, Policie České republiky, pláž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlídka pokutovala mladý pár, jenž se oddával sexu na pláži Brněnské přehrady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.