Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tree house nabízí relaxaci v koruně stromu

Lesy města Brna nabízejí zájemcům nevšední zážitek. Nocování na stromě. Tree house zavěšený v koruně stromu se nachází v krásném lesním prostředí mezi Vranovem a Lelekovicemi.

Okolí je vyhledávaným cílem turistů a cyklistů. Nedaleko se nachází známá rozhledna Babí lom.
Tree house je první svého druhu na Moravě. Na stromě je zavěšen ocelovými lany. Uprostřed je upevněn dřevěný kříž, který umožňuje stromu další růst.

Nabízíme v něm lidem netradiční pobyt, kdy mohou vnímat energii stromu procházejícího středem obydlí, vnímat zvuky lesa a kdy jsou tak donuceni vymanit se z každodenního shonu,“ konstatovala mluvčí Lesů města Brna Monika Neshybová.

V chatce není zavedena elektřina, vodu si každý musí donést, k dispozici jsou pouze olejová kamínka a ekologický záchod. Je tu manželská postel a jedno samostatné lůžko. Objekt je tedy určen maximálně pro tři osoby, z toho dítě musí být starší šesti let. Terasa má sedm čtverečních metrů a je opatřena zábradlím a ochrannou sítí.

Zájem o Tree house je obrovský. Například novomanželé si uspořádají na louce s ohništěm piknik a zároveň zde stráví romantickou svatební noc. Jezdí sem ale i páry nebo rodiče s dítětem,“ doplnila Neshybová.

Převažují krátkodobé pobyty během týdne, největší poptávka je ale o víkendy. Ty mají obsazené až do října. Běžná cena za jednu noc je 2500 korun. Bližší informace jsou na internetových stránkách www.lesymb.cz.

Foto: Lesy města Brna

Štítky strom, Lesy města Brna, Morava, Brno, koruna stromu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tree house nabízí relaxaci v koruně stromu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.