Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nákup zájezdů a dovolených na slevových portálech

Nákupy na slevových portálech jsou hitem posledních několika let. Lidé tu rádi pořizují zážitky, dovolené, wellness pobyty, poukazy do restaurací i různé zboží. Co se týká zájezdů, výběr je veliký a lákavý. Mít dovolenou snů se slevou několika desítek procent, kdo by nechtěl?

Vedou zájezdy do evropských měst, zábavních parků, romantické a wellness pobyty nebo sportovní dovolené. Nabídky mnoha slevových portálů nemusíte procházet jednu po druhé, chytřejší je navštívit stránku TopSleva.cz, která je shromažďuje přehledně na jednom místě.

S nákupem na slevových portálech ale čelíme i určitým rizikům. Jaká to jsou, a jak se jim vyvarovat?

Neseriózní slevový portál
Na českém internetu existují slevových portálů desítky. Než nějakou nabídku využijete, portál si prověřte. Nahlédněte do obchodního rejstříku nebo na stránku justice.cz. Ověřte si telefonní kontakty, které jsou uvedené na stránkách, zda opravdu fungují. Vyhledejte recenze a názory lidí, kteří už na daném portále něco nakoupili. Dobrý je i zákaznický servis a online chat pro případné dotazy.

Záruka vrácení peněz
Každá seriózní firma by měla garantovat spokojenost. Samozřejmostí by měla být záruka vrácení peněz do 14 dnů a také kompenzace ceny, pokud nabídka a služby neodpovídají standardu a tomu, jak byl zájezd prezentován. Kvalitní portál nabídky dopředu prověřuje a ty neseriózní nemají téměř šanci. Předtím, než se pro danou nabídku rozhodnete, najděte si recenze na daný hotel a zájezd, prověřte ubytovací kapacity a důkladně si pročtěte podmínky dané slevy. Nezapomeňte si prostudovat obchodní podmínky portálu, abyste nebyli v případě reklamace zaskočeni.

Když sleva není slevou
Častým podvodným trikem bývají slevy, které se jen výhodně tváří, ale ve skutečnosti slevami nejsou. Zjistěte si, kolik stojí daný pobyt za normálních podmínek.

Zjistěte si podmínky slevového balíčku
Vždy si přečtěte pečlivě, co balíček zahrnuje, abyste nebyli zklamáni. Někdy si budete muset zvlášť připlatit například za jídlo nebo procedury, což se na výsledné ceně nepříznivě projeví.

Zarezervujte si včas termín
Může se stát, že si zakoupíte voucher na pobyt, ale jakmile do hotelu zavoláte, nebude již volné místo. Proto si raději zavolejte dopředu, než zaplatíte, a předběžně si termín rezervujte.

PR článek

 

Štítky zájezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákup zájezdů a dovolených na slevových portálech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.