Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hlídka dopadla muže, který odcizil téměř čtyřicetimetrový drát

Desítky metrů dlouhý drát za sebou táhl muž, kterého v neděli večer uviděla hlídka městské policie v ulici Dornych. Pozornost strážníků na sebe upoutal také tím, že se při chůzi snažil drát nenápadně svinout. Důvody jeho nezvyklého chování se záhy vysvětlily.

Hlídce se podařilo zjistit, že stejný vodič chybí za plotem nedaleké firmy, odkud ho muž podle svých slov postupně vytáhl za pomocí drátěného háčku. Strážníci kontaktovali odpovědného pracovníka, který potvrdil, že tento 38 metrů dlouhý drát skutečně z jejich areálu zmizel a vzniklou škodu vyčíslil na dva tisíce korun.

Dvaatřicetiletý muž se ke krádeži doznal a odcizený předmět vrátil. Za přestupek proti majetku mu strážníci uložili tisícikorunovou pokutu.

Budili veřejné pohoršení, zamíří k přestupkové komisi

Nejprve prý spolu do noci popíjeli v restauračním zařízení pivo a potom se podle svědků přímo na veřejnosti v nepřiměřené míře oddávali důvěrnostem. Tak znělo oznámení, které v neděli ráno od Brněnské přehrady přijalo operační středisko městské policie.

Podle svědků poblíž vodní plochy údajně osmapadesátiletý muž a čtyřiatřicetiletá žena vzájemnými projevy budili veřejné pohoršení. Strážníci je zastihli ještě na místě a oslovili také přítomné svědky. Po konzultaci s republikovými kolegy a na základě zjištěných skutečností hlídka předala případ s podezřením na přestupek proti veřejnému pořádku k dořešení správnímu orgánu

Zdroj: MPB

Štítky Brněnská přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlídka dopadla muže, který odcizil téměř čtyřicetimetrový drát  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.