Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V neděli se u devíti nehod zranilo dvanáct lidí

V průběhu poslední červnové neděle museli vyjet hasiči odstraňovat následky devíti dopravních nehod. U těchto události se zranilo dvanáct lidí.

V brněnské Žarošické ulici narazilo kolem půl páté ráno auto do sloupu veřejného osvětlení. Zraněného řidiče ošetřila ZZS. Uniklé provozní kapaliny zasypali hasiči sorbentem a zabezpečili místo.

V Archlebově po dopravní nehodě osobáku před pátou hodinou ranní, u které se nikdo nezranil, museli hasiči likvidovat vytékající provozní kapaliny. Na silnici museli usměrňovat provoz.

O půl deváté vyjížděli hasiči k nehodě na dálnici D1 u Rousínova. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut s jedním zraněným člověkem.  Poskytli první pomoc a zajistili místo nehody.

Dvěma zraněným před příjezdem hasičů pomohli kolemjedoucí lidé.  Pomohli jim z auta, které narazilo do stromu u Veselí nad Moravou před jedenáctou hodinou. Hasiči zabezpečili auto proti případnému vzniku požáru a pak jej dostali z příkopu zpět na silnici.

Tišnovští hasiči, při výjezdu ke spadlému stromu do drátů elektrického vedení, narazili na dopravní nehodu motorky s osobním autem. Dvěma zraněným poskytli první pomoc. Nehoda se stala v katastru Sentic po půl jedné odpoledne.

V Břeclavi hasiči uklízeli následky dopravní nehody od tři čtvrtě na dvě. Zabezpečili dva havarované vozy a usměrňovali provoz. Po odstranění vozidel mimo komunikaci odjeli na základnu.

Ve Chvalovicích před šestnáctou hodinou bouraly dvě auta. Hasiči po příjezdu na místě pomohli ZZS s pacienty a zabezpečili auta proti požáru.

Motorka havarovala u obce Žďárná před půl pátou odpoledne. Zraněného transportoval vrtulník do nemocnice. Hasiči zabezpečili místo a vytáhli motorku z příkopu.
 

U Podolí po čelní srážce dvou osobních aut byli čtyři zranění. Hasiči o půl sedmé večer poskytli třem zraněným první pomoc. Záchranná služba si je pak převzala do své péče. Hasiči zabezpečili vozidla proti případnému vzniku požáru a pomohli s transportem jednoho pacienta do vrtulníku.

Zdroj: HZS JMK

Štítky dopravní nehoda, automobil, první pomoc, Archlebov, Dálnice D1, Rousínov, Veselí nad Moravou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V neděli se u devíti nehod zranilo dvanáct lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.