Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Strážníci přistihli dva páry, které se údajně oddávaly sexu na veřejnosti

Pohoršení svědci telefonovali včera vpodvečer z Židenic na tísňovou linku městské policie kvůli dvojici, která údajně souložila přímo na hřišti před hrajícími si dětmi. Oba mladé lidi, jejichž popis přesně odpovídal oznámení, zastihli strážníci na uvedeném místě sedět na lavičce.

Patnáctiletý mladík nejprve tvrdil, že se s dívkou pouze mazlil, po chvíli ovšem oba přiznali, že přímo na hřišti měli pohlavní styk. Slečna se potom pokusila alespoň část nepříjemností odvrátit přesvědčováním, že i ona už má patnáct let. Hlídka ovšem ověřením jejích osobních údajů obratem zjistila, že je dívce teprve čtrnáct roků. Celý případ strážníci předali k došetření Policii České republiky.

Svou touhu neovládla ani dvojice, kterou zaregistrovala včera dopoledne hlídka městské policie při kontrole centra Brna. Šestačtyřicetiletá žena přímo uprostřed Nádražní ulice orálně uspokojovala devětatřicetiletého muže a popíjela u toho krabicové víno. Na výzvy k předložení dokladů nejprve jen opakovala, že s mužem již dva roky chodí a ničeho se tedy nedopouští, po chvíli ale přece jen předala strážníkům občanský průkaz. Hlídka přivolala státní policisty, kteří vyloučili spáchání trestného činu. Strážníci tedy záležitost postoupili k projednání u přestupkové komise pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku a porušení zákazu popíjení alkoholu na veřejnosti. 

Zdroj: MPB

Štítky Židenice, Policie České republiky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci přistihli dva páry, které se údajně oddávaly sexu na veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.