Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Lužánky se promění ve Vesmírnou akademii

Pozemšťané pozor, v parku Lužánky bude v sobotu 6.6. probíhat mimořádné setkání příznivců vesmírného programu a mimozemských civilizací. Vše pod přísným dohledem bezpečnostních agentur, ovšem přítomnost živých mimozemšťanů není vyloučena.

V sobotu 6.6. se park Lužánky v Brně promění ve Vesmírnou akademii. Středisko volného času připravuje velký rodinný den určený všem milovníkům vesmíru a jeho záhad, pro nadšené dobrodruhy a objevitele tajemství nejen naší galaxie. Spousta úkolů, vesmírných stanovišť, soutěže pro kluky a holky i radosti pro rodiče. Ve spolupráci s Technickým muzeem Brno, Zábavným vědeckým parkem VIDA, FSpS MU, Vysokým učením technickým Brno a Univerzitou obrany bude připraven bohatý program pro celou rodinu.

Od 10 hodin bude na návštěvníky čekat opravdové robotické vozítko, skutečné mobilní planetárium, robot Orpehus, bojová vozidla armády ČR, VIDA SHOW na pódiu, skákadla a další překvapení. Program bude v 16 hodin zakončen velkou neopakovatelnou mezigalaktickou módní přehlídkou.  Uvidíte, jaké modely se letos nosí na Venuši a co v módě zrovna letí vesmírem.

Vstupné 50 korun (jedna hrací karta). Více informací na: http://www.luzanky.cz/vesmirna-akademie/.

Tisková zpráva

Štítky Lužánky, Brno, Technické muzeum v Brně, Univerzita obrany, Armáda České republiky, Venuše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lužánky se promění ve Vesmírnou akademii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.