Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při nehodě na Znojemsku zemřeli dva lidé, další se zranili

Dva lidé zemřeli odpoledne při nehodě u Znojma, další čtyři včetně dětí se podle dostupných informací zranili. Na křižovatce se srazila dvě osobní auta, jedno zřejmě nedalo přednost v jízdě. Zatím vše vyšetřují kriminalisté. Dopravu v místě havárie řídila policie kyvadlově jedním pruhem, řekla okresní policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Havárie se stala asi ve 13:30 na křižovatce u vesnice Kasárna. Oběti nehody, šestačtyřicetiletý muž a čtyřiačtyřicetiletá žena z Břeclavska, jely po hlavní silnici spojující Znojmo a Moravské Budějovice. Třetí pasažér nehodu přežil, skončil v nemocnici.

Z vedlejší silnice od Citonic vyjíždělo auto, ve kterém cestovali čtyři lidé z Frýdecka-Místecka. Tři z nich utrpěli zranění. Celkem záchranná služba ošetřila dvě děti a dva muže, které následně transportovala do nemocnice ve Znojmě.

"Byli zraněni středně těžce, šlo spíše o povrchová poranění a pohmožděniny, ale vzhledem k mechanismu úrazu nelze stav hodnotit jako lehký," uvedla záchranná služba na svém webu.

Zdroj: ČTK

Štítky havárie, okres Znojmo, Znojmo, Nemocnice Znojmo, okres Břeclav, Moravské Budějovice, Kasárna, Citonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě na Znojemsku zemřeli dva lidé, další se zranili  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.