Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Každý Kabát přispěje na dobrou věc

27. května se v Nákupním centru Královo Pole uskuteční netradiční autogramiáda členů skupiny Kabát doprovázená charitativní sbírkou kabátů. Fanoušci kapely tak mají jedinečnou šanci setkat se s Kabáty již den před jejich koncertem na brněnském výstavišti a zároveň podpořit dobrou věc.

Doprovodný program k akci začne před nákupním centrem již v 14:30 hodin. Kromě skvělé zábavy ale budou moci návštěvníci přispět také na dobrou věc. Své staré kabáty zde bude moci každý věnovat potřebným a navíc se zapojit do tipovací soutěže, kolik kabátů se během odpoledne podaří vybrat.

Samotní Kabáti dorazí v 15 hodin, aby podpořili sbírku kabátů, které budou darovány na charitativní účely Armády spásy. Od 16 hodin proběhne přímo v nákupním centru autogramiáda. O páté odpolední budou vyhlášeny výsledky tipovací soutěže, jejíž výherci si odnesou mimo jiné i vstupenky na koncert kapely Kabát. „Chtěli jsme spojit zábavné s užitečným. Doufáme, že návštěva Kabátů zákazníky potěší a zároveň se nám podaří sesbírat dostatek oblečení pro charitu,“ sdělila Jaroslava Kovárníková, ředitelka Nákupního centra Královo Pole.

Tisková zpráva

Štítky kabát, obchodní centrum, Brněnské výstaviště, Královo Pole, koncert, hudební skupina, Armáda spásy, Nákupní centrum Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Každý Kabát přispěje na dobrou věc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.