Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ode dneška si v brněnské zoo můžete uspořádat svatbu, rozlučku se svobodou nebo třeba teambuilding

Dnes se otevřela v brněnské zoo VIP zóna. Je určena hlavně pořádání svateb, teambuildingových akcí a oslav. Výstavba stála šest milionů korun.

Na Mniší hoře vznikají netradiční prostory

Přestřihnutím stužky první náměstek primátorky Petr Hladík, ředitel brněnské zoo a starosta Bystrce otevřeli novou VIP zónu. Brněnská zoo tímto krokem chce posunout možnosti stráveného času na Mniší hoře. „Jsem rád, že brněnská zoo upravila tyto prostory, tak aby je mohla široká veřejnost využít i pro možnost sňatků v netradičním a zajímavém prostředí. Zoo se tak otevírá pro aktivity a životní události, které prožívá každý z nás. Rád v takovém prostředí budu taky oddávat,“ říká Petr Hladík.

Svatbu snů si můžete nakonfigurovat

Co se týče svateb, tak novomanželé si mohou vybrat, co přesně chtějí. „Jsme schopní zařídit kompletní balíček ke svatbě, záleží na novomanželích. Jsme schopní zařídit všechny služby, které s tím souvisí. Ať už je to catering, oddávání, hudba a podobně,“ říká mluvčí Zoo Brno Michal Vaňáč.

Krom svateb zoo nabízí i jiné služby. „Aktuálně nabízíme možnost uspořádat netradiční rozlučku se svobodou, svatby, workshopy, oslavy, výjezdní porady a teambuildingové akce,“ dodává vedoucí obchodního oddělení Zoo Brno Lucie Dostálová.

Nová VIP zóna se nachází mezi Dětskou zoo a expozicemi kiangů a zeber Grévyho. Kapacita je sto osob a najdete tady zázemí pro catering, skupinový gril a stan.

Stavba trvala zhruba rok

V minulém roce začala výstavba a předpokládalo se, že hotovo bude letos na jaře, aby se stihla ještě letní sezóna. Bohužel se to nestihlo a příprava trvala zhruba rok a stála necelých šest milionů korun. „Nejsložitější bylo postavit zázemí, kde je catering a toalety,“ dodává Vaňáč.

Ještě v minulém roce prostory měly úplně jiné využití. „V minulosti prostor VIP zóny používali pouze zaměstnanci zoo. Jsem rád, že otevřením tohoto zajímavého místa zpřístupníme další část zoo, kam se lidé dosud nemohli dostat. Pevně věřím, že se bude firmám i jednotlivcům líbit a najdou si čas, aby na Mniší hoře strávili více času,“ vysvětluje ředitel Zoo Brno Martin Hovorka

Autoři | Foto Dominik Hok

Štítky Zoo Brno, VIP zóna, otevření, Zoologická zahrada Brno, svatba, Mniší, VIP, Petr Hladík, Bystrc, teambuilding

Ode dneška si v brněnské zoo můžete uspořádat svatbu, rozlučku se svobodou nebo třeba teambuilding  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.