Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Galavečer přinesl desítky tisíc korun dívence, která má po lékařském zákroku vážné trvalé následky

PR článek

Ve čtvrtek 26.9. večer se v Barceló Brno Palace konala akce Show and The city. Benefiční oslava sedmých narozenin brněnskéhoTawanu byla atraktivní nejen známými postavami českého showbyznysu, ale zejména výjimečnou kombinací módních návrhářů a jejich tvorby na molu. A to vše pro dobrou věc pod záštitou spolku Dnes pomáhám, čtyř žen, které pomáhají ve svém volném čase a také díky spolupráci s Wonder production.

V prostoru hotelu Barceló Brno Palace se představili se Miroslav Michael Knot, Gábina Páralová, SALONč4, Aleš Báry, Neonky by Nela Slováková a salon Eccitante. Zazpívala Leona Gyöngyösi a hosté slyšeli i duet Moniky Bagárové s její sestrou Natálií. Některé přehlídky doprovázel talentovaný houslista Michal Hejč. Celý večer, na kterém nechyběli kouzelníci Lukáš a Pavel Šeklin, moderovala
Eva Decastelo. Mezi modelkami se objevily krásky jako Czech Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková nebo Česká Miss 2017 Michaela Habáňová.



Vrcholem slavnostní benefice bylo odevzdání šeku Lucince Houškové, které zůstaly kvůli špatném zákroku lékařů vážné trvalé následky. Šek se sumou 70 500 korun předala zakladatelka dobročinného spolku Dnes pomáhám Petra Pachlová. Poté se přidal salon Eccitante, který Lucce daroval šek na nákup oblečení v hodnotě 20 000 kč a Nela Slováková, která rodině přislíbila úhradu čehokoliv potřebného v hodnotě 10 000 kč. Večer v dobré atmosféře pokračoval rautem a afterparty v nedalekém Shisha lounge.



„Show and the City byla naše zatím největší akce, kterou jsme spoluorganizovaly. Jsem šťastná, že se objevuje stále více lidí, kteří chtějí pomáhat, oslovují nás a my jim umožňujeme plnit jejich nesobecká přání. Jsem přesvědčená, že pomáhání by mělo patřit do běžného života každého zdravého člověka," uvedla Pachlová.

„Lucince jsme udělali ohromnou radost. Nejenže jsme vybrali krásnou částku, ale ponese si z toho zážitek na celý život. Od Darinky (modelka Darja Jakucevičová Vozábová pozn. red.) dostala korunku ze soutěže Miss, od všech hostů vzkazy do knihy vytvořené pro ni. Děkuji tímto všem za projevenou důvěru a lidskost, se kterou se náš tým Dnes pomáhám v poslední době setkává. Jsem šťastná, že se daří šířit poslání našeho spolku - tedy inspirovat, pomáhat a spojovat pomocníky s těmi, kteří pomoc potřebují," uzavřela Pachlová.

Foto Zbyněk Maděryč, Radim Hájek

Štítky show and the city, benefiční večer, benefice, Brno, Petra Pachlová, trvalý následek, Monika Bagárová, Eva Decastelo, Kristýna Kubíčková, Michaela Habáňová, Česká Miss

Galavečer přinesl desítky tisíc korun dívence, která má po lékařském zákroku vážné trvalé následky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.