Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ke šťastnému majiteli se vrátila peněženka s 11 a půl tisíci. Neznámý nálezce ji odevzdal do schránky důvěry

Že poctivost ještě nevymřela, se mohl přesvědčit šedesátiletý muž z Blanska. Jeho peněženku i s 11 a půl tisíci korun odevzdal nálezce do schránky důvěry v Blansku, kde ji našli policisté. V peněžence byly i všechny doklady a platební karty, peněženka se tak mohla bez problémů dostat zpět ke svému majiteli.

Notnou dávku poctivosti prokázal v Blansku neznámý nálezce. Našel pánskou koženou peněženku a i s obsahem ji hodil do schránky důvěry, kterou zařídili policisté u vchodu do budovy Územního odboru v Blansku. Tam ji také 13. srpna v ranních hodinách policie našla. 

V peněžence se k překvapení policistů nacházely nejen doklady s platebními kartami, ale i 11 a půl tisíce korun. Šedesátiletý muž z Blanska se tak šťastně se svými ztracenými věcmi znova setkal. 

„Je potěšující a chvályhodné, že se nálezce takto zachoval. Tímto mu patří velké poděkování.“ vzkázala poctivému nálezci mluvčí policie Lenka Koryťáková. 

Autoři | Foto pčr

Štítky nálezce, poctivost, peněženka, policie, důvěra, Blansko

Ke šťastnému majiteli se vrátila peněženka s 11 a půl tisíci. Neznámý nálezce ji odevzdal do schránky důvěry  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.