Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S každým online nákupem můžete přispět na dobrou věc. Stačí Podpořit.cz

PR článek

Před několika měsíci vznikl nápad, jak by šlo snadno a rychle pomáhat těm, co naši pomoc potřebují. Nyní se tento nápad stal realitou a ke slovům „pomáhat snadno a rychle“ přibylo slovo „zadarmo.“ To je možné díky internetovému nákupu, ke kterému doplníte pouze pár kliknutí myší navíc. 

Po celém světě se v internetových obchodech denně utratí obrovská spousta peněz. Představme si, že by část ceny z každého nákupu, který uskutečníme, byla věnována někomu, kdo to opravdu potřebuje. Právě proto na začátku letošního jara vznikl jedinečný projekt Podpořit.cz

Tři krůčky k pomoci

Internetové stránky Podporit.cz pomáhají třemi různými způsoby. Prvním z nich je klasické nakupování na internetu. Stačí udělat dva kroky navíc a z nákupu pošlete až 25 % jeho ceny na dobrou věc.

Na Podporit.cz si v záložce obchody vyhledáte cílový e-shop, na který se prokliknete a uděláte nákup. V ten okamžik jste přispěli, aniž byste přitom zaplatili více peněz, než kolik samotný nákup stojí. Pokud byste chtěli část peněz rovnou věnovat, můžete zaslat částku na transparentní účet uvedený u příběhu Komu pomáháme na webových stránkách. Další možností, jak můžete pomoct, je sdílení mezi přáteli, známými a předávání celé této myšlenky dál, aby se o tomto projektu dozvědělo co nejvíce lidí. 

Nákupem pomůžete Aničce, která od dětství bojuje s obrnou

Projekt v současné době pomáhá sedmnáctileté Aničce, která od malička bojuje s mozkovou obrnou. Tato úžasná mladá slečna statečně bojuje s tímto hendikepem a nyní jí může pomoct každý. Rodina je jí oporou a s nemocí se snaží statečně bojovat, aby Anička dosáhla větší samostatnosti a mohla vést normální život mezi svými vrstevníky.

Léčba ovšem vyžaduje mnoho rehabilitací, speciálních pomůcek, lázní a dalších terapií. Ne vše je vždy hrazeno zdravotní pojišťovnou. Věnovanou částku by rodina využila na rehabilitační pobyt v lázních Klimkovice a na speciální ortézy. Léčba za pomoci těchto ortéz by mohla Aničce v budoucnu zajistit výrazné zlepšení kvality jejího života.

Až 48 % lidí v České republice nakoupí alespoň jedenkrát za rok online. Více jak polovina z nich nakupuje na internetu několikrát do roka, to je přes 135 miliard korun. Představme si, že malou částí z každého nákupu přispějeme na dobrou věc. Lidé mohou pomáhat tím, že budou nakupovat na internetu. Buďte jedním z nich a věřte, že společně dokážeme někomu změnit život k lepšímu!

Štítky peníze, Internet, projekt, Česko

S každým online nákupem můžete přispět na dobrou věc. Stačí Podpořit.cz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.