Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Drbnu už čte celé Brno! Díky vám jsme zažili rekordní květen

Obvykle to nedělám, ale tentokrát se musím pochlubit. A poděkovat vám, čtenářům. Díky vaší pozornosti totiž Brněnská Drbna zažila rekordní měsíc, v květnu naše stránky zaznamenaly nejvíce návštěv v historii - přesně 439 385! Nyní už můžeme s nadsázkou říkat, že Drbnu čte celé Brno. Díky, Brňáci!

K magické „metě Brna“ (podle údajů z roku 2017 má v Brně trvalé bydliště 377 973 lidí) jsme se dostali již v březnu. Konečná čtenost se však na konci měsíce zastavila těsně pod Brnem - na 375 tisících návštěv.

Tahle skutečnost nás však jen ještě víc nakopla a úspěch se dostavil záhy. Duben znamenal pokoření mety 400 tisíc návštěv a my začali tušit, že oslavný redakční škopek by mohl přijít až po květnu (kdyžtak se zapije duben, že :)). A voilá!

Minulý měsíc se návštěvnost Brněnské Drbny vyšplhala na číslo 439 385, což už je důvod k oslavě (samozřejmě mimo kancelář a pracovní dobu ;)). 

Komu za to poděkovat? V první řadě vám, mým čtenářům a všem lidem, kteří zavítali na můj web, Facebook či Instagram. Bez vašeho zájmu, nápadů, tipů a zpětné vazby by to nešlo, ostatně, dělám to pro vás :)  

 

V druhé řadě pak celému týmu Drbny, který se bude v následujících měsících ještě více rozrůstat, aby byl náš informační servis pro vás ještě rychlejším, rozmanitějším a nápaditějším. 

A pak bych rád poděkoval i všem lidem, kteří nás nešetřili kritikou. Protože nikdo nejsme dokonalý a každý impuls ke zlepšení bereme jako plus. 

Pokud tedy máte něco, o čem bychom měli napsat, něco, co děláme špatně a měli bychom to zlepšit, ozvěte se na mail sefredaktor@brnenskadrbna.cz. Pokusíme se na tom zapracovat. 

Na (totiž opravdu) úplný závěr bych vám rád popřál krásné a pohodové léto, ať už ho strávíte na Prýglu, na horách nebo u moře. Pokaždé, když se vrátíte, Drbna tu stále bude.

Díky a zdarec!

 heart

Štítky drbna, čtenost, Brno, návštěva, Drbna.cz, Facebook, Instagram

Drbnu už čte celé Brno! Díky vám jsme zažili rekordní květen  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.