Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V obci na Hodonínsku se střílelo. Útočník se zabarikádoval v domě, na místě je zásahová jednotka

V Dražůvkách na Hodonínsku se dnes střílelo, pravděpodobný pachatel je zabarikádovaný v domě. Na místě je zásahová jednotka a vyjednavač. Jeden člověk byl zraněn. Informaci potvrdil mluvčí policie Petr Zámečník.

Policie zatím neví, kdo střílel. „Střelec by měl být zabarikádován v jednom z místních domů a my se s ním budeme snažit za pomoci vyjednavače navázat kontakt. Nebo případně provést násilný vstup do obydlí, abychom zjistili, co se tam vůbec děje," uvedl mluvčí.

Na místo jsme vyslali lékařskou posádku, inspektora provozu a leteckou záchrannou službu. V péči máme jednu osobu," řekla ČTK bez dalších podrobností mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Podle Blesku střílel útočník na místostarostu

„Právě se kvůli tomu akutně vracím z Ostravy, ze sněmu Svazu města a obcí. Vím, že je tam policejní zákrok, průběžně mě informují. Ale nic v tuto chvíli neřeknu," řekla ČTK starostka obce Klára Čudrnáková. Podle serveru Blesk.cz je postřeleným mužem místostarosta obce.

Asi 140 metrů silnice v Dražůvkách je podle webu jednotného systému dopravních informací zhruba od 9:00 kvůli této události uzavřeno. Dražůvky leží asi osm kilometrů západně od Kyjova, mají téměř 300 obyvatel.

Autoři | Foto ilustrační foto

Štítky Dražůvky, střelba, policie, zásah, dům, okres Hodonín, zásahová jednotka, Policie České republiky, Svaz měst a obcí České republiky, Blesk

V obci na Hodonínsku se střílelo. Útočník se zabarikádoval v domě, na místě je zásahová jednotka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.