Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po seniorovi z Boskovicka. V pondělí večer odešel z domu a ještě se nevrátil

Včera ve večerních hodinách opustil svůj dům senior na Boskovicku a už se nevrátil. Rodina o něm nemá žádné zprávy. Policie prosí o pomoc při hledání.

Po muži z Boskovicka pátrají desítky policistů, hasičů, strážnici MP, dobrovolní hasiči i místní lidé. Muž odešel z domu v pondělí kolem šesté hodiny, od té doby o něm jeho rodina nemá žádné zprávy. Doma nechal peněženku s doklady i mobilní telefon.

Do pátrací akce byl nasazen také vrtulník letecké služby. Ve spolupráci s pracovníky povodí Moravy, byla propátrána vodní hladina a břehy vodní nádrže Boskovice. Za účasti České speleologické společnosti byla provedena kontrola v okolních jeskyních. Muž je vysoký 185 cm, hubené postavy, má krátké šedivé vlasy. Na sobě by měl mít černou sportovní bundu, černé sportovní kalhoty a šedé botasky. 

Bližší informace k pohřešovanému muži v odkazu:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21150520190601

"Touto cestou žádáme veřejnost o pomoc při pátrání. Informace lze podat osobně na kterékoliv služebně policie, popřípadě linku tísňového volání 158." dodává mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, policie, senior, boskovicko, pomoc, dům, Morava, Boskovice

Policie pátrá po seniorovi z Boskovicka. V pondělí večer odešel z domu a ještě se nevrátil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.