Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Infinit Maximus vstoupil do roku 2019 s novou saunou. Vezme vás do doby kamenné

PR článek

Jeskynní svatyně je nejnovějším přírůstkem unikátního wellness areálu Infinit Maximus na Brněnské přehradě. Láká nejen na neobvyklý interiér, ale i na výhled na venkovní wellness zasazené do přírody Podkomorských lesů.

Ve wellness centru Infinit Maximus mohou klienti využít celkem 12 druhů saun a 4 termální bazény rozkládající se jak ve vnitřním, tak venkovním areálu.

Termální bazény nabízejí možnost koupání za jakéhokoliv počasí. Jejich teplota se přizpůsobuje venkovním podmínkám, klienti si je tak mohou užít jak v zimě, tak v létě.

Pro slunné dny je ideální přírodní opalovací louka Lada s houpačkami a lehátky. Limonády a drinky si můžete vychutnat nejen přímo v bazénu, ale i při opalování na slunci.

Po saunování je možné se zchladit nejen v přírodním ochlazovacím jezírku, ale také v nových venkovních sprchách. Odpočinek si klienti mohou zpříjemnit pobytem v jedné z mnoha odpočíváren, nebo drinkem na fresh barech. 

Návštěvníci si již pár měsíců mohou užít interiér dokonale imitující prostředí jeskyně, od ručně malovaných stropů, přes kamna připomínající ohniště, až po stalaktitový vodopád.

Prosklená stěna nabízí pohled na přírodní ochlazovací jezírko a druhou panoramatickou Saunu na jezeře. Pro ty, kteří při relaxaci rádi zavřou oči, nabízí sauna hudební podkres v podobě tekoucího potůčku, zpěvu ptáků a praskání ohniště.  

Wellness Infinit Maximus získalo ke konci minulého roku ocenění projektu Amazing Places v kategorii Wellness & SPA roku 2018.


 

Foto Infinit Maximus

Štítky infinit maximus, sauna, kníničky, wellness, bazén, Brněnská přehrada, interiér

Infinit Maximus vstoupil do roku 2019 s novou saunou. Vezme vás do doby kamenné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.