Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIZUALIZACE: Brněnští senioři se v Domově Kosmonautů mohou těšit na novou terasu a komunitní sál

Senioři v Domově Kosmonautů ve Starém Lískovci se mohou těšit na nové prostory. Město schválilo projekt dvoupatrové přístavby s komunitním sálem, pobytovou terasou i kancelářskými prostory za bezmála 50 milionů korun. Do konce roku by měl být hotový projekt.

Stávající šestipatrová budova domova pro seniory se v následujících letech rozšíří o dvoupatrovou přístavbu. V ní vznikne prostor pro kulturní a volnočasové aktivity klientů, který tu doposud chybí.

Nově budou moci klienti a jejich návštěvy využít také pobytovou terasu. Součástí investice bude i vybudování nového bezbariérového vstupu s příjezdem pro sanitky.

Samotný domov pro seniory pak ještě čeká vybudování protipožárních opatření, včetně schodiště a výtahu, které vyjdou na více než 30 milionů korun. Projekčně jsou připraveny a s realizací se počítá do roku 2020.

Foto MMB

Štítky Domov pro seniory Kosmonautů, přístavba, komunitní sál, terasa, domov, Starý Lískovec, projekt

VIZUALIZACE: Brněnští senioři se v Domově Kosmonautů mohou těšit na novou terasu a komunitní sál  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.