Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Večer šohaj, ráno šohaj! Brněnská firma vyvinula zázračné tabletky na kocovinu

PR článek

Zná to každý: ráno hlava jako střep, světlo píchá do očí, žaludek jako na moři. “O trošku více” skleniček piva, vína nebo drinků večer rozhodně příjemné probuzení neudělá. (A s přibývajícím věkem jsou rána čím dál horší). Nám všem, co trpíme na kocovinu, však nyní svítá naděje v podobě vstávání s čistou hlavou. Brněnská firma mediEvolution totiž vyvinula koktejl vitamínů a aktivních látek, které dají tělu přesně to, co po prohýřené noci potřebuje.

Sbohem, kocovino. A už se nevracej.

Celý proces funguje jednoduše. Základem samozřejmě je dobře se před večírkem najíst. Pak přijde čas na první dvě tobolky zázraku jménem Alco Evolution (jedno balení obsahuje čtyři tobolky) - zapít velkou sklenicí vody (na panáka je ještě čas) a pak můžete vyrazit vstříc víru noci.

Po návratu zpět domů přichází řada na třetí tobolku - opět zapít vodou a do hajan. Svůj boj s kocovinou dotáhnete do úspěšného konce ráno, když si po probuzení dáte poslední tobolku a zakončíte opět sklenicí vody. Od této chvíle už jen lépe a lépe, až nakonec úplně skvěle - jako rybička. Jednou provždy.

Jak to funguje?

Kocovinový štít Alco Evolution přitom nefunguje nijak složitě. Je to až zázračně jednoduché, a chytré. Nejde o žádné agresivní chemikálie, naopak. Alco Evolution je složen výhradně z přírodních látek, které si tělo vytváří samo nebo jsou běžně dostupné v přírodě. Tyto látky pak přesně cílí tam, kde jsou v těle potřeba.

Účinky látek jsou přitom namířeny na konkrétní projevy kocoviny. Alco Evolution se tak soustředí na regeneraci jater, která jsou po tahu při přirozeném odbourávání alkoholu silně intoxikována.

Zároveň vás nenechá ve štychu ani co se motýlků v žaludku týče. Alco totiž obsahuje přátelské bakterie určené pro obnovu střevní mikroflóry. Střeva vám tak po celé dopoledne v břiše beatbox hrát nebudou.

Je třeba mít na paměti, že Alco Evolution nijak neurychluje samotné odbourávání alkoholu. Řidiči si tak musí svojí “hladinku” pečlivě hlídat i nadále. Jen jim u toho bude podstatně příjemněji.

Žádné zbytečné zatěžování organismu

„Základem jsou pro nás moderní postupy, tradiční znalosti z přírody a nové znalosti z oblasti biochemie,” prozradil ředitel mediEvolution Ondřej Nedoma.  Zároveň vysvětluje, v čem je Alco Evolution výjimečný.

„Díky nové technologii tobolek a tablet umíme přesně zacílit konkrétní složku, kterou organismus vyžaduje, na konkrétní místo, kde ji tělo vstřebá. Nezatěžujeme tak organismus přehnaným množstvím mnohdy zbytečným látek, ” vysvětlil Nedoma.

Čistě přírodní látky

Tobolky Alco Evolution jsou  čistě přírodní, nejde o chemické deriváty. „Složení tobolek vychází z kombinace látek tělu vlastních, které si tělo samo tvoří nebo jsou dostupné v přírodě,” popsal Nedoma. Díky tomu je umí organismus snadno přijmout a zpracovat. Brněnská firma je navíc dodává přesně v takové míře a formě, která je potřebná pro nápravu či udržení zdravotních procesů.

Vege & Vegan friendly

Vzhledem ke skutečnosti, že látky obsažené v tobolkách jsou přírodní, můžou si je dopřát i vegetariáni nebo vegani. K výrobě se totiž nepoužívají žádné živočišné produkty.

Šťastné ráno v ceně jednoho drinku

Vzhledem k tomu, že je Alco Evolution komplexním koktejlem vitamínů, nemusí se užití tobolek Alco Evolution bát lidé, co berou různé druhy prášků, člověk se zároveň nemusí obávat předávkování nebo vedlejších nežádoucích účinků.

Příjemná je i cena za pohodové ráno bez jinak všudypřítomné opice, která se pohybuje v ceně jednoho drinku.

Tak na zdraví a ráno příjemné vstávání!

Foto MediEvolution

Štítky alkohol, kocovina, medievolution, alco, přípravek, tobolka, nápoj, organismus, Instagram

Večer šohaj, ráno šohaj! Brněnská firma vyvinula zázračné tabletky na kocovinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.