Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policisté hledají šestatřicetiletou ženu, může se zdržovat na Brněnsku

Policisté hledají šestatřicetiletou Renatu Mičkovou, která odešla v úterý 19. února v dopoledne ze svého bydliště v obci na Náměšťsku a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. S pátráním může pomoci také veřejnost.

Policisté po ženě začali pátrat ihned po oznámení o jejím pohřešování. „Policisté pohřešovanou ženu hledali v lokalitě místa jejího bydliště i širokého okolí, prověřili zdravotnická zařízení, dopravní spoje, další příbuzné a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet,“ říká Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Renana Mičková je vysoká přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči a velmi světlé obarvené vlasy. Na sobě by mohla mít oblečení světlé barvy. U sebe má pohřešovaná žena zřejmě malého černého psa.

Na základě šetření policisté zjistili, že žena byla v úterý 19. února odpoledne viděna projíždějícím řidičem, jak jde po silnici vedoucí z Kralic nad Oslavou ve směru na Rapotice. Dále má žena rodinné vazby na Brněnsku, proto by se mohla pohybovat také zde.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Kroutilová.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, Renata Mičková, policie, veřejnost, 158, Brněnsko, Kralice nad Oslavou, Rapotice

PÁTRÁNÍ: Policisté hledají šestatřicetiletou ženu, může se zdržovat na Brněnsku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.