Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena zaparkovala na Štefánikově v Brně. Někdo jí z auta ukradl věci za půl milionu korun

O tom, že auto není trezor, se přesvědčila dvaatřicetiletá žena, která v pondělí v Brně zaparkovala auto na Štefánikově ulici. Přitom v něm měla věci, které se trezorové hodnotě opravdu blížily.

I když žena auto zamknula, nechala na sedadle spolujezdce viditelně svoji značkovou kabelku. Ta měla hodnotu přes třicet tisíc korun. Značková kabelka nejspíše přilákala zloděje, ten si pak mohl mnout ruce, protože dál našel značkovou peněženku se zlatými doplňky v hodnotě sedmnácti tisíc korun. V ní byly navíc byly doklady, hotovost i platební karty.

Nějvětší poklad však ležel pod značkovým tričkem, kde měla žena fotoaparát v hodnotě čtyři sta tisíc korun. Do auta se zatím neznámý zloděj dostal rozbitím bočního okénka. 

„Policisté upozorňují, nenechávejte ve vozidle viditelné cenné věci i například držák navigace může přilákat nenechavce," vyzvala policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto pixabay.com

Štítky štefánikova, zloděj, krádež, auto, Brno, parkování

Žena zaparkovala na Štefánikově v Brně. Někdo jí z auta ukradl věci za půl milionu korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.