Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič náklaďáku naboural lešení, nechal se odtáhnout traktorem a ujel. Policisté hledají svědky

Policisté žádají veřejnost o pomoc a případná svědectví u dvou nehod z tohoto týdne. První se stala v úterý 8.ledna asi v půl sedmé ráno v Rousínově. V ulici npor. Krále dostal řidič nákladního auta s návěsem při jízdě do kopce smyk, návěs se zachytil o kovové lešení u jednoho z domů v ulici a poškodil jeho fasádu.

Řidič, kterého s vozidlem vyprostil dosud neznámý traktor, z místa odjel a věc neřešil. Dopravní policisté jej vypátrali ještě týž den, „Žádáme případné svědky této nehody, aby se přihlásili na tel.: 725 514 773 nebo využili tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Alice Musilová.

Stejná telefonní čísla mohou vytočit svědci nehody, ke které došlo týž den v Marefách u Bučovic. Mezi desátou a jedenáctou hodinou narazil neznámý řidič nákladního vozu do zábradlí slničního mostu přes říčku Litavu. Stalo se to při vjezdu do obce směrem od železniční zastávky. „I v tomto případě nám pomohou informace od svědků," prohlásila mluvčí.

Foto ilustrační foto, HZS JMK

Štítky lešení, kamion, náklaďák, návěs, havárie, Rousínov, Bučovice, Marefy, Litava

Řidič náklaďáku naboural lešení, nechal se odtáhnout traktorem a ujel. Policisté hledají svědky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.