Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vaňkovku v novém roce ovládly slevy. Většina obchodů nabízí výprodeje za méně než poloviční cenu

PR článek

Kdo si před Vánoci rozhodl počkat s nákupy až na nový rok, neprohloupil. Internetové stránky jsou nyní plné akčních slev a jinak tomu není ani v kamenných prodejnách. Například v brněnské Galerii Vaňkovka má téměř každý obchod s oblečením slevy 50 a více procent.

Pokud si plánujete rozšířit šatník, příhodnější dobu v roce už najdete jen těžko. Už od vstupu do Vaňkovky člověka upoutají velké cedule oznamující slevy od 50% až do 70%. Týká se to především obchodů s oblečením, které však ve Vaňkovce převládají.

Oproti předvánočnímu období má v těchto dnech člověk výhodu v podobě pohodlného nakupování. I v časech okolo páté, šesté odpoledne si vyberete kusy, které upoutají vaší pozornost, bez zbytečného přetahování. Na kabinku navíc nemusíte čekat hodinu.

Novoroční výrazné slevy využila například mladá studentka z USA, která přijela do Brna na pár dní za přítelem. „Měla jsem v plánu se tu jen na půl hodiny zabavit, porozhlédnout se. Překvapilo mě, že je tu téměř všechno za polovic," prozradila mladá Noelle. V jednom z obchodů tak ulovila čapku za polovinu ceny.

To najisto šel do Vaňkovky osmadvacetiletý Michael. „Už tři roky nosím pořád stejný typ riflových kalhot. Jen měním barvu. Doufal jsem, že budou v lednu za polovicm, vyšlo to," prozradil spokojeně.

Street food festival a výstava ledových soch

Vaňkovka si v lednu vedle slev pro své návštěvníky navíc připravila několik velmi zajímavých zpestření. „V pátek 18.ledna začíná u Vaňkovky výstava Ledových soch, která v případě příznivého počasí potrvá až do 27.ledna. Zároveň v pátek 18. a v sobotu 19.ledna zde proběhne i venkovní streed foodový festival - Vaňkovka gourmet market," uvedl ředitel Galerie Vaňkovka Jan Borůvka. Lidé tak mohou spojit nákupy ve slevách ve Vaňkovce s dobrým jídlem a pitím pod obřími sochami z ledu.

Návštěvníci budou moci obdivovat celkem 10 soch, které dosáhnou výše až 2,5 metrů a šíře až 6 metrů. Sochy budou znázorňovat například brankáře Komety, chrám sv. Petra a Pavla či sochu Mamlase. K dispozici bude i ledový bar.

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky slevy, akce, galerie vaňkovka, Vaňkovka, obchod, socha, Vánoce, USA, Brno, nový rok

Vaňkovku v novém roce ovládly slevy. Většina obchodů nabízí výprodeje za méně než poloviční cenu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.