Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dva opilí muži se porvali na zastávce šaliny. Jeden druhému totiž ukradl a zahodil mačetu

Netradiční konflikt museli v neděli řešit brněnští strážníci. Poblíž tramvajové smyčky u Ústředního hřbitova se prali dva muži. Oba byli celí od bláta a v obličeji měli krvácející rány.

Muži se pustili až ve chvíli, kdy je okřikli strážníci. Jeden z aktérů, devětadvacetiletý muž strážníkům ukázal chybějící zub s tím, že o něj prý přišel právě v bitce s osmatřicetiletým kolegou.

Oba shodně popsali, že spolu jeli tramvají, ve které se začali pošťuchovat. Při vystupování pak starší z mužů mladšímu vytáhl mačetu, kterou měl uvázanou u pasu a odhodil ji do trávy. To majitele zbraně vyhecovalo a začala rvačka.

Nemalou vinu měl na potyčce také alkohol. Majiteli mačety naměřil alkoholtestr 2 promile, osmatřicetiletému muži pak 2,6 promile. „Kromě sanitky přivolali strážníci na místo kvůli podezření ze spáchání trestného činu také státní policisty a mezitím zajistili nedaleko pohozenou mačetu," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Republikoví policisté poté zjistili, že starší z mužů je proto celostátním pátrání a měl už dávno sedět ve vězení.

Foto pixabay.com

Štítky mačeta, šalina, strážníci, bitka, Ústřední hřbitov

Dva opilí muži se porvali na zastávce šaliny. Jeden druhému totiž ukradl a zahodil mačetu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.