Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Protivládní demonstrace jsou pohrdáním vůle voličů, řekl ve vánočním poselství Zeman

Demonstrace, na níž lidé žádali demisi Babišovy vlády, jsou v době svobodných voleb pohrdáním vůle občanů, řekl Zeman. Označil je za hysterickou vlnu. Zeman ve vánočním poselství varoval před zpomalením ekonomického růstu. Mluvil v té souvislosti o obchodních válkách velmocí či o robotizaci. Prezident ocenil Babiše, Hamáčka a Filipa, že našli k odvahu k vytvoření a podpoře vlády. Popřál jim úspěch a opozici, aby přinášela vlastní řešení.

Za primitivní hlupáky považuje Zeman ty, kteří při letošních oslavách 17. listopadu na Národní třídě vyhodili do odpadkového koše kytice politiků. Kritizoval i takzvané lepšolidi, kteří sami sebe považují za lepší, všem radí, své názory považují za nadřazené, a přitom sami nic nedokázali.

Zeman v projevu také poděkoval za hlasy v lednových prezidentských volbách, ve kterých obhájil mandát. Slíbil svým voličům, že bude usilovat o obranu zájmů Česka a suverenitu země v otázce migrace a dalších oblastech. Slíbil také podporu ekonomické diplomacii a to, že bude pokračovat v setkávání s občany při svých cestách do jednotlivých krajů.

Líbilo se vám vánoční poselství prezidenta Zemana?

Celkem hlasovalo183 čtenářů

Autoři | Foto Facebook.com/Miloš Zeman

Štítky Miloš Zeman, prezident, proslov, poselství, Andrej Babiš, Národní třída, Česko

VIDEO: Protivládní demonstrace jsou pohrdáním vůle voličů, řekl ve vánočním poselství Zeman  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.