Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Pozorný kolemjdoucí zachránil v Brně francouzského buldočka, který se zasekl za vodítko pod autem

Pozorný kolemjdoucí dost možná zachránil život fence francouzského buldočka. Ta se při venčení vytrhla majitelce z ruky a o několik kilometrů dál se její vodítko zaseklo pod kolem auta. Pejsek tak venku mrzl a čekal na pomoc.

Pozorný kolemjdoucí si fenky na Makovského náměstí všiml a vysvobodil ji. Zároveň zavolal strážníkům. Ti si vyklepanou fenku převzali. Naštěstí měla na vodítku připnutou známku s telefonním číslem.

Telefon zvedla téměř okamžitě šestačtyřicetiletá majitelka, která strážníkům potvrdila, že už několik desítek minut svého buldočka hledá a že už volala i do útulku městské policie. Na místo přijela na kole, na kterém prohledávala okolí . Pejsek jí utekl téměř tři kilometry. „Žena strážníkům vysvětlila, že pejsek se prý při venčení lekl a vytrhl se i s vodítkem z ruky, a za jejich pomoc jim poděkovala," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky francouzský buldok, pes, strážníci, záchrana, Brno, francouzský buldoček

Pozorný kolemjdoucí zachránil v Brně francouzského buldočka, který se zasekl za vodítko pod autem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.