Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zbrojovka propustila čtyři hráče. Z klubu musí odejít i kapitán Dušan Melichárek

Vedení brněnské Zbrojovky sáhlo kvůli špatným výsledkům z podzimu k zásadnímu kroku. Brněnský klub propustil hned čtyři hráče. Od ledna už nenastoupí gólman Dušan Melichárek, záložníci Milan Lutonský a Musefiu Ashiru a obránce Chico Gomes. Zbrojovka po sestupu do druhé ligy avizovala útok na postupové příčky, to se však nestalo. Brno ze 16 zápasů vyhrálo jen šestkrát a v tabulce je na sedmém místě.

„Sportovní vedení klubu FC Zbrojovka Brno vnímá neuspokojivé výsledky v uplynulém období, jejichž vyústěním je aktuální sedmá příčka ve druhé nejvyšší soutěži. Proto sáhlo k tomuto kroku, který vyhodnotilo jako nezbytný pro přebudování kádru s cílem jej okysličit a zvýšit jeho odolnost," uvedl klub v tiskové zprávě.

Překvapením je především propuštění brankáře Dušana Melichárka, který byl stabilním členem základní sestavy, nosil kapitánskou pásku a letos v únoru prodloužil smlouvu až do roku 2021. V A-týmu tak zůstal jen 23letý brankář Pavel Halouska.

„Všem odcházejícím hráčům Zbrojovka touto cestou děkuje za jejich služby a přeje jim do dalších etap sportovního i osobního života hodně štěstí," zakončil klub v tiskové zprávě.

Autoři | Foto Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, brno, melichárek, hráči, propuštění, Dušan Melichárek, FC Zbrojovka Brno, HC Kometa Brno, Musefiu Ashiru, Milan Lutonský, Pavel Halouska

Zbrojovka propustila čtyři hráče. Z klubu musí odejít i kapitán Dušan Melichárek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.