Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muže v Brně zavalila při spánku matrace, zaklíněný za postelí ležel celé hodiny

Velmi nevšední výjezd mají za sebou brněnští strážníci. V pátek odpoledne totiž spěchali na pomoc muži, který se při spánku ve svém bytě na Merhautově ulici v Brně sesunul z lůžka a matrace ho zaklínila mezi zdí a postelí. Muž čekal na pomoc celé hodiny.

S obavou o zdraví svého souseda se v pátek odpoledne obrátil na linku 156 třiačtyřicetiletý muž. Z bytu v Merhautově ulici totiž uslyšel zoufalé volání o pomoc. Hned po příchodu volání uslyšeli i strážníci a během necelé minuty se za pomocí planžety dostali dovnitř bytu.

Volání o pomoc je zavedlo do ložnice, kde uviděli nečekanou scénu. Čtyřiašedesátiletý muž ležel na zemi zaklesnutý mezi masivní postelí a zdí bytu. Na něm navíc ležela matrace, která se sesunula ve chvíli, kdy ve spánku sklouzl z postele.

Nešťastně zaklíněný muž si nedokázal sám pomoci a tak ležel dlouhé hodiny a volal o pomoc. Strážníci ho pak ze škvíry opatrně vytáhli. „Muž odmítl lékařské ošetření a zároveň poděkoval jak hlídce, tak svému pozornému sousedovi," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky zavaleý muž, matrace, postel, spánek, Brno

Muže v Brně zavalila při spánku matrace, zaklíněný za postelí ležel celé hodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.