Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Svatomartinské hody, festival Life a taneční rekord, Emma Smetana a Emma Drobná

Martinům vše nejlepší! 11. listopad však nebude patřit jenom jim, na husičku nebo kachničku si rád zajde skoro každý z nás. A kde pak nabrané kalorie vypotit? Kdekoliv na výstavišti, které patří po celý víkend festivalu Life!

Zasportovat si, zatančit si s Ondřejem Sokolem, vyzkoušet si nejnovější počítačovou hru a vyfotit se s oblíbeným youtuberem. To vše zvládnou návštěvníci festivalu Life! powered by GoGEN během druhého listopadového víkendu. Od 9. do 11. listopadu se na brněnském výstavišti zkrátka nikdo nudit nebude.

Festival Life! je spojení akcí SPORT Life!, DANCE Life!, IN-JOY Life!, YOU2BER Life! a projektu pro ženy Life! STYLE. Na své si tak přijdou jak milovníci pohybu, tak i zábavy a životního stylu. Unikátní je také akce s youtubery, kam mohou přijít fanoušci s rodičem na jednu vstupenku. Symbolickým vyvrcholením festivalu pak bude pokus o taneční rekord při společné choreografii na píseň I Wanna Dance With Somebody od Whitney Houston. Aby překonali ten loňský, bude se jich v pavilonu A1 na výstavišti muset sejít více než 2052.

Emma a Emma. Smetana a Drobná. Čecho-francouzka jednou nohou v Paříži a Slovenka, která své hudební inspirace našla v Londýně. Obě poslouchají současný světový pop a obě ho dělají v zemích, kde tenhle žánr občas nese nespravedlivou nálepku “alternativní”. A obě společně vystoupí v sobotu 10. listopadu v Kabinetu Múz.

Tradiční ochutnávka stovky Svatomartinských vín bude i letos v neděli 11. listopadu na náměstí Svobody. První láhev na slavnostní přípitek v 11 hod. přiveze na brněnské náměstí Svobody sv. Martin následovaný početným průvodem. Po přípitku náměstí rozezní cimbálová muzika a ochutnávání Svatomartinských vín bude pokračovat až do večera.

Autoři | Foto Festival Life!

Štítky tipy na víkend, festival life!, svatý martin, festival, Emma Smetana, Emma Drobná, Svatomartinské hody, kongresové centrum, rekord, Ondřej Sokol, Whitney Houston, Brněnské výstaviště, Kabinet múz, Paříž, Londýn

TIPY NA VÍKEND: Svatomartinské hody, festival Life a taneční rekord, Emma Smetana a Emma Drobná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.