Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO&VIDEO: V Brně uctilo památku jezdce Simoncelliho přes 2800 motorkářů

Památku italského motocyklového jezdce Marca Simoncelliho, který před sedmi roky tragicky zahynul při závodě MotoGP v Malajsii, si dnes před polednem připomnělo na Masarykově okruhu v Brně 2863 motorkářů. Akce se uskutečnila už poosmé.

Rekord v počtu účastníků se překonat nepodařilo, v roce 2014 na závodní trať vyjelo 3795 motocyklů. „Potěšilo nás, že si tak vysoký počet motorkářů našel znovu do Brna cestu. Letos kvůli závodnímu programu chyběli přední čeští jezdci. V čele početného pole jelo pětadvacet mladých začínajících závodníků z naší akademie," řekl tiskový mluvčí Masarykova okruhu Petr Boháč.

Nájezd všech motocyklů na dráhu trval přibližně tři čtvrtě hodiny, stejně dlouho se pak kolona ve vlnách rozjížděla. Všichni účastníci akce objeli na okruhu dvě kola a před tribunou C si udělali společnou vzpomínkovou fotografii.

Autoři | Foto Autodrom Brno

Štítky simoncelli, pmátha, motoshow, Brno, Masarykův okruh, motorkáři, rekord, Marco Simoncelli, motocykl, Mistrovství světa silničních motocyklů, Malajsie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO&VIDEO: V Brně uctilo památku jezdce Simoncelliho přes 2800 motorkářů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.