Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Moderní konferenční prostory, rozmanitá kuchyně. Hotel Vista Brno nabízí široké možnosti pro firemní akce

PR článek

Chystáte firemní akci v Brně a hledáte ideální prostory? V Hotelu Vista Brno se spojují moderní konferenční prostory s kvalitním servisem a výbornou dopravní obslužností. Oslavit výročí firmy či uspořádat vánoční večírek můžete přitom v Hotelu Vista, ať už máte malou rodinnou firmičku či společnost o více než stovce zaměstnanců.

Firemní akce na míru

Konference, meetingy, vánoční večírky, svatby, rodinné oslavy. Hotel Vista Brno dokáže přizpůsobit nabídku přesně vašim potřebám. „V pohodě dokážeme obsloužit až 120 hostů. Přitom zajistíme takové občerstvení, ve kterém si najde každý to, co má rád," prozradila Veronika Balážová z vedení hotelu. Zákazníci se tak mohou těšit na pochoutky domácí i světové kuchyně, nebo třeba veganský bufet.

Pronájem zdarma, zábava až do rána 

Klient přitom neplatí za pronájem prostor ani korunu a bavit se může až do pozdních ranních hodin. „Díky spolupráci s ověřenými partnery nabízím i speciální program na večer: ochutnávky piva či vína, barmanskou show, kasino a další," vyjmenovala Balážová. Stejně jako u jídla, i nápojové menu se může měnit podle přání zákazníka.

Moderně vybavené pokoje, Wifi zdarma

Hosté pak najdou ubytování v moderně vybaveném a bezchybně čistém hotelu. K dispozici jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje a amartmány. Každý z pokojů disponuje vlastním sociálním zařízením, telefonem, LCD televizorem se zahraničními kanály a bezplatným připojením k internetu. V apartmánech se navíc nachází kuchyňka a trezor. Konferenční sál je vybaven kvalitním ozvučením, mikrofonem, bezdrátovým připojením k internetu, plátnem a data projektorem.

Bohatá snídaně, moderní domácí i světová kuchyně, letní terasa

Ke spokojenému pobytu neodmyslitelně patří bohatá snídaně formou bufetu. Kulinářský zážitek čeká na návštěvníky v místní restauraci s širokou nabídkou nevšedních pokrmů domácí i světové kuchyně. Příjemné posezení pak pro uzavřenou společnost nabízí letní terasa nacházející se na střeše hotelu, která krom nádherného výhledu poskytuje i teplé a studené nápoje a speciality připravované na grilu.

Po práci do sauny nebo na masáž

A po práci? Ideálně relax v sauně nebo na masážích. Rodiče rozhodně ocení možnosti dětského koutku. Hotel je navíc vybaven i prádelnou a úschovnou zavazadel.

Více informací o bytování v Hotelu Vista Brno najdete na webových stránkách či Facebooku.

Foto Hotel Vista Brno

Štítky Vista hotel brno, konference, tambuildingy, Brno, hotel, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moderní konferenční prostory, rozmanitá kuchyně. Hotel Vista Brno nabízí široké možnosti pro firemní akce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.