Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Mars i do hasičského vozu. Konference Leadership nabídne inspirativní řečníky různých odvětví

Jak pracují s lidmi v Microsoft, Netflix, SpaceX a Kiwi.com? Jak bourat bariéry mezi lidmi nebo co motivuje lidi k výkonu nebezpečných povolání? Nejen o tom bude hovořit celkem sedm řečníků na konferenci Leadership Brno, kterou pořádá institut GrowJOB 4. října v brněnském Besedním domě od 17 hodin. Chybět nebude manažer nejrychleji rostoucího českého start-upu Kiwi.com David Pavlík, zakladatelka neziskové organizace Loono a kampaně #prsakoule Kateřina Vacková nebo generální ředitel Hasičského záchranného sboru v České republice Drahoslav Ryba.

Lídrem dobré věci

Pátý ročník konference bude hostit celkem sedm řečníků z řad zástupců start-upů, korporací, neziskového sektoru i rodinných a svobodných firem fungujících na demokratických principech. „Mít možnost předat alespoň část z toho, co jsem se svými kotrmelci naučila, je pro mě velká čest i zodpovědnost. Běžně sice učím lidi o prevenci, ale proč zase jednou nepřekročit hranice komfortní zóny a nepodělit se s publikem o ty nejcennější životní lekce?“ říká řečnice Kateřina Vacková, zakladatelka organizace Loono.

O vedení svobodné firmy promluví i zakladatel institutu GrowJOB a autor knihy Konec prokrastinace Petr Ludwig. Vystoupí také zakladatel projektu Dobrokáva a webu Toprecepty.cz Libor Hoření nebo držitelka ceny Magnesia Litera Kateřina Šedá.

Na Mars i do hasičského vozu

Naopak pohled z korporátní sféry nabídne manažer start-upu Kiwi.com David Pavlík, který prošel nadnárodními společnostmi jako je Microsoft, Netflix nebo SpaceX. Ten se bude mimo jiné věnovat tomu, jak působí na zaměstnance silná firemní vize a spolupodílení se na změně dějin v prostředí kalifornské firmy SpaceX, jejímž cílem jsou nejen lety do vesmíru a kolonizace Marsu.

Leadership v další mezinárodní firmě představí Daniela White, generální ředitelka mezinárodní farmaceutické firmy Novo Nordisk v České republice. Ta úspěšný leadership chápe takto: „Leadership pro mě znamená získat lidi pro vizi, hodnoty, cíle a strategie společnosti. Představuje také odvahu, ochotu riskovat a občas nechat udělat chybu. Lídr by měl vytvářet prostředí, které dá zaměstnancům pocit sounáležitosti. V neposlední řadě má vychovávat nové lídry.“

Jak vést druhé lidi v rizikových situacích, ve kterých jde o život, a motivovat je k výkonu nebezpečných povolání vysvětlí generální ředitel Hasičského záchranného sboru v České republice Drahoslav Ryba.

Konference se uskuteční v brněnském Besedním domě 4. října od 17 hodin. Více informací a možnost rezervace najdete na webových stránkách.

Autoři | Zdroj s použitím TZ

Štítky konference, Leadership, Brno, Mars, Kiwi.com, SpaceX, Česko, Microsoft, Netflix, Drahoslav Ryba, Kateřina Vacková, Besední dům, Loono, z.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Mars i do hasičského vozu. Konference Leadership nabídne inspirativní řečníky různých odvětví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.