Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nevíte, na jaký kroužek přihlásit své dítě? Na Kroužkobraní si děti vyzkouší přes čtyřicet různých aktivit

Zjistit, co děti baví a rovnou je přihlásit na jeden nebo více zájmových kroužků, mohou o tomto víkendu 8. až 9. září rodiče na festivalu Kroužkobraní v AVION Shopping Parku Brno. Na letošním třináctém ročníku se představí přes 40 organizací.

 „Oproti minulému roku, kdy byla akce jen v pasáži, budeme letos mít i venkovní zónu před nákupním centrem, která bude patřit sportu. Uvnitř se pak představí například umělecké, tvořivé, jazykové nebo taneční kroužky,“ uvedl marketingový ředitel brněnské pobočky Kroužky, která akci organizuje, Luboš Kalouda.

Všechny činnosti si mohou děti přímo na místě vyzkoušet. „Velmi populární jsou taneční kroužky. Ve sportech vede florbal. Děti mají také zájem o kroužky zaměřené na vědecké pokusy nebo na keramiku či zpěv. Láká i hra na hudební nástroje,“ dodal Kalouda.

Na akci mohou přijít všechny děti. Největší zájem je ale většinou u dětí na prvním stupni, tedy od sedmi do zhruba dvanácti let. Program je naplánovaný na oba dny od desíti hodin dopoledne do pěti odpoledne. Každou čtvrt hodinu se při vystoupení představí některá z organizací.

Připravený je i doprovodný program. „V sobotu se mohou sportovní fanoušci těšit na prezentaci motorky a autogramiádu motocyklového závodníka Karla Haniky nebo na Freestyle fotbal show Honzy Webera. V neděli přivítáme na programovém pódiu zpěvačku Ilonu Csákovou a frontmana skupiny Kamelot Romana Horkého,“ představila program marketingová manažerka AVIONu Brno Kateřina Kafoňková.

Autoři | Foto Kroužkobraní | Zdroj s použitím TZ

Štítky Kroužkobraní, kroužky, zábava, děti, tanec, sporty, Brno, Luboš Kalouda, festival, Ilona Csáková, Karel Hanika, Roman Horký, Kamelot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte, na jaký kroužek přihlásit své dítě? Na Kroužkobraní si děti vyzkouší přes čtyřicet různých aktivit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.