Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Šílený hazard se životem. Mladý muž přelézal mezi okny jedoucího vlaku

Nebezpečný a hlavně nesmyslný hazard s vlastním životem. Po sociálních sítích se v posledních dnech šíří video, které zachycuje mladého muže, jak vyleze z okna jedoucího vlaku. Drží se přitom rámu otevřeného okna, chvíli dělá blbiny a poté skočí oknem do vedlejšího kupé.

Příspěvek umístil na Facebook uživatel Michal Janotka. Podle něj se neznámý mladík dal do bláznivého činu na trasu mezi Brnem a Letovicemi. Vlak zde přitom jede až 140 kilometrů za hodinu. Stačil by tedy jediný sloup či protijedoucí vlak a hazardéra by pracovníci Českých drah museli skládat do pytle po částech.

Redakce Drbny zatím čeká na vyjádření policistů i Českých drah. Mluvčí ČD Petr Šťáhlavský v uplynulých dnech uvedl serveru tn.cz, že mladík porušil smluvní přepravní podmínky. „Už jen vyklánět se z oken je zakázané," uvedl Šťáhlavský. Za porušení podmínek by mohl mladík vyfasovat pokutu v řádu stovek až tisíců korun. Chytit by ho však museli přímo při činu.

Že mladík vyvázl bez trestu, neznamená nic proti tomu, co dal vsázku. „Je to hazardér - sebevrah. Měl velikánské štěstí, že neskončil pod vlakem, nebo že ho nesrazil protijedoucí vlak. Byla v podstatě náhoda, že nepřišel o život," uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto Facebook

Štítky hazard, vlak, okno, přelézání, mladý muž, Brno, Letovice, České dráhy, Michal Janotka, Facebook, Drbna.cz, hazardní hra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Šílený hazard se životem. Mladý muž přelézal mezi okny jedoucího vlaku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.