Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž se potácel uprostřed silnice v centru Brna. Řidiči, který ho okřikl, urval stěrač a chtěl ho zbít

Případ nepochopitelného chování řešili ve čtvrtek odpoledne brněnští strážníci. Na linku 156 se totiž ozval rozrušený třiačtyřicetiletý řidič, který pracovníkům tísňové linky sdělil, že mu neznámý muž utrhl na vozidle stěrač a s ním v ruce se za autem rozběhl Kounicovou ulicí.

Na místo se hned vydala hlídka strážníků. Řidič jim řekl, že čekal ve svém voze na odjezd tramvaje ze zastávky a ze zadního vozu se ven vypotácel neznámý muž. Uprostřed silnice stál údajně i po odjezdu tramvaje a zdržoval tím dopravu.

Řidič na něj prý zavolal, aby odešel, na což muž  reagoval tím, že si sedl na kapotu jeho Opelu a třiačtyřicetiletému řidiči začal nadávat. Ten na svou obranu vytáhl pepřový sprej. Agresora to rozlobilo tak, že řidiče otevřeným okénkem udeřil a utrhl mu ze zadního okénka stěrač.

Řidič se okamžitě rozjel se pryč, agresivní muž však za ním dál běžel s utrženým stěračem v ruce. „Hlídka od třiačtyřicetiletého muže získala popis údajného výtržníka a po krátkém pátrání se jí ho podařilo najít na nedaleké lavičce. Devětatřicetiletý muž odpovídající nejen popisu řidiče ale také záznamu z autokamery domnělého poškozeného tvrdil, že s incidentem nemá nic společného," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Řidič opelu vyčíslil škodu na 500 Kč. „Strážníci případ předali přestupkové komisi pro podezření z přestupku proti občanskému soužití a proti majetku," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto ilustrační foto, MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky Brno, Opel, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se potácel uprostřed silnice v centru Brna. Řidiči, který ho okřikl, urval stěrač a chtěl ho zbít  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.