Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladá Brňanka se v Hollywoodu porve o životní šanci a možnost milionového stipendia

Již za necelé dva týdny odlétá 18 členný tým reprezentovat Českou republiku a Slovensko na letošním World Championships of Performing Arts - WCOPA do Los Angeles. Soutěží v něm účastníci z šedesáti států světa v pěti kategoriích - hudba, tanec, zpěv, herectví, modeling a varieté. Součástí výpravy je i jednadvacetiletá Brňanka Michaela Suchá. Své štěstí zkusí v tanci a modelingu.

Soutěž o stipendia za miliony

„Česká výprava, pod českým vedením, letos jede do Ameriky poosmé, ovšem jako československý tým poprvé. Soutěžící budou bojovat o stipendia na prestižních uměleckých školách v USA v hodnotě až půl miliónů dolarů." prozradila Národní ředitelka Margita Hájková.

Brněnské želízko v ohni

Brněnská zástupkyně, studentka audiovizuální tvorby na JAMU Michaela Suchá zkusí své štěstí v tanci a modelingu. „Od útlého dětství se věnuji tanci. Asi ve 4 letech jsem začala tancovat disco dance. Souběžně s tancem jsem se věnovala i skupinové estetické gymnastice a aerobiku," vypráví Michaela.

misa-s.jpg

Dvojnásobná mistryně republiky

Poté se zaměřila na street dance a začala věnovat tanečnímu stylu krump. „Tento taneční styl mě nesmírně baví, díky krumpu jsem poznala spoustu tanečníků a přátel z celého světa, procestovala spoustu zajímavých zemí a měst. Mezi moje nejcennější kovy patří titul mistryně České republiky ve street dance solo z let 2008 a 2013," prozrazuje tanečnice a choreografka Michaela. Tanec dokonce i vyučuje.

 „Vždy jsem toužila tancovat a vzdělávat se v jednom z nejvyhlášenějším tanečním centru Millennium Dance Complex v Los Angeles," věří ve splnění snu Michaela.

Na druhé straně objektivu

V tanci tedy rozhodně není žádnou novačkou, co však modeling? „Modelingu se věnuji krátkou dobu, baví mne fotomodelin. Díky škole a celoživotnímu zájmu o fotografování, točení a editování videí, moc dobře znám i druhou stranu - být ten za objektivem," dodává mladá Brňanka.

Komplexní příprava

Na svoji cestu do Hollywoodu se Michaela podle svých slov připravuje velice intenzivně. „Vedle tanečních tréninků se také účastním soutěží krásy, kde trénuji vystupování před lidmi, odbourávám trému a na přehlídkách trénuji chůzi modelek. Od loňského prosince velmi intenzivně fotím jako modelka a pečlivě vybírám fotografie na jednu ze svých disciplin - fotomodeling," uzavírá Michaela.

Držíme palce!

Štítky Michaela Suchá, Los Angeles, Hollywood, Performing arts, soutěž, tanec, modeling, Česko, Slovensko, USA, Janáčkova akademie múzických umění v Brně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá Brňanka se v Hollywoodu porve o životní šanci a možnost milionového stipendia  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.