Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO Strážníci vyvedli pět lidí z hořícího bytu ve Starém Lískovci

U požáru bytu ve Starém Lískovci zasahovali dnes brněnští strážníci. Ještě před příjezdem hasičů vyvedli z hořícího bytu pětici lidí. V bytě vzplála matrace, nejspíše od položené powerbanky.

Pět lidí vyvedli dnes před šestou hodinou ráno brněnští strážníci z bytu ve Starém Lískovci, kde vypukl požár. „Informaci o tom, že se z okna v přízemí valí hustý černý dým, přijalo operační středisko městské policie od ženy žijící v bytovém domě," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Strážníci okamžitě vyslali na místo dvě nejbližší hlídky a současně informovali hasiče.

„Poté, co hlídky městské policie doprovodily na ulici tři dospělé a dvě děti, použily v silně zakouřené místnosti hasicí přístroj ze služebního vozidla," upřesnil Ghanem. 

Hořící matraci v dětském pokoji následně dostali plně pod kontrolu hasiči. Podle předběžných informací vznikl požár nejspíš od zkratu powerbanky položené na matraci. 

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky požár, Starý Lískovec, matrace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO Strážníci vyvedli pět lidí z hořícího bytu ve Starém Lískovci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.