Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Ohňostroje, Michael Malarkey, Letní bar, Digifest, slavnosti piva a opera na Špilasu

Červen je taková generálka na léto. Na plážovou dovolenou se můžete naladit v centru Brna, na letní festivaly jakbysmet, a dokonce se můžete i předpřipravit na sledování letní oblohy. A aby byla příprava na prázdninové měsíce dokonalá, nezapomeňte se vybavit dobrou náladou.

Americký indie folkový písničkář a herec známý z Upířích deníků Michael Malarkey vystoupí v pondělí 4. června na Flédě. Do Brna přiveze debutové album Mongrels, neklidný příběh touhy a naděje, ale i smutku.

Na Brno docela dobrý bar na Svoboďáku je opět tady. Letní Bar Vás bude na Náměstí Svobody, Brno hostit od června do září každý nedeštivý den od 11 do 22 hodin! Bar je obklopen lehátky, na které si můžete kdykoli přijít užít lebedění, ať už se chcete něčím osvěžit, nebo prostě jen tak posedět.

Teplé letní večery je nejlepší strávit pod hvězdami s hudbou, a proto soubor Janáčkovy opery NdB přináší již třetím rokem operní představení do romantického prostředí hradu Špilberk. V úterý 5. června nás čeká Opera Gala, ve středu 6. Nabucco a v neděli 10. La traviata.

Tento týden nás na Priglu čekají rovnou dva ohňostroje. První bude ve středu 6. června a předvede se Polsko, druhý bude v sobotu 9. června a ukáže se rumunský tým.

O víkendu 9. a 10. června přijďte do Hvězdárny na přehlídku nejnovějších a nejzajímavějších filmů pro digitální planetária, které byly natočeny v posledním roce. Již po třetí se v brněnském planetáriu koná DigiFest.

Šesté Slavnosti břeclavského piva se uskuteční v sobotu 9. června v zámeckém areálu v Břeclavi. Nabídnou opět mnoho hudebních vystoupení, například kapelu Mig 21, Škwor, Xindl X a další bohatý program. Dostatek piva je samozřejmostí.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, pivo, Michael Malarkey, Brno, slavnost, opera, festival, Xindl X, Fléda, Mig 21, Škwor, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Ohňostroje, Michael Malarkey, Letní bar, Digifest, slavnosti piva a opera na Špilasu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.