Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž sražený vlakem byl možná pohřešovaný fotbalový trenér slovenské juniorské reprezentace

Jihomoravští policisté pracují s verzí, že tím, kdo v úterý zemřel u Břeclavi po srážce s vlakem, byl trenér osmačtyřicetiletý trenér slovenské fotbalové reprezentace do 18 let Milan Malatinský. Uvedla to policejní mluvčí Kamila Haraštová. Na spojení neznámé oběti s pohřešovaným trenérem upozornila slovenská televize Markíza. Policisté čekají na výsledky DNA testů.

Neštěstí se stalo v úterý asi v 6:20 za Břeclaví ve směru na Podivín. „Podle prvotních informací muž vstoupil do kolejiště před přijíždějící soupravu a nereagoval ani na to, když strojvedoucí spustil zvukové výstražné znamení. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem," uvedla Haraštová. Podle ní zatím policie totožnost muže zjištěnou nemá, prokážou ji až rozbory DNA.

Náhle zmizení před důležitým zápasem

Bývalý slovenský reprezentant Malatinský náhle zmizel před finále Slovakia Cupu s českou osmnáctkou v Senci minulý týden. O svém odchodu nedal nikomu vědět. Nezvěstný je od 10. května. Co v České republice slovenský trenér dělal - pokud je opravdu obětí on - zatím není jasné.

Autoři | Foto PČR/Slovenský futbalový svaz | Zdroj s využitím ČTK

Štítky Malatinský, trenér reprezentace, nehoda, Břeclav, vlak, srážka, úmrtí, trenér, Milan Malatinský, fotbal, reprezentace, TV Markíza, Česko, Podivín, Senec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž sražený vlakem byl možná pohřešovaný fotbalový trenér slovenské juniorské reprezentace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.