Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Mistrovské hokejisty přivítali primátor s hejtmanem

Mistrovští hokejisté Komety měli posledních pár dní určených výhradně k zaslouženým oslavám titulu. Ve středu měl však jejich program formálnější charakter. V sídle Krajského úřadu Jihomoravského kraje je přivítal brněnský primátor Petr Vokřál a jihomoravský hejtman Bohuslav Šimek (oba ANO).

Slavnosti se zúčastnil i nadějní junioři Komety, kteří jsou taktéž aktuálními republikovými mistry, a brněnské hokejové legendy, jež mají podíl na dřívějších titulech brněnského týmu.

Díky letošními titulu se Brno se 13 trofejemi stalo nejúspěšnějším hokejovým klubem československé historie. Kometa letošní titul vyhrála ve finálové série 4:1 na zápasy proti Třinci. Slavnostní předání a oficiální oslavy titulu vypuknout v sobotu 28. dubna na Zelňáku.

Autoři | Foto MMB

Štítky Kometa, hokejisti, mistři, HC Kometa Brno, ANO 2011, Petr Vokřál, primátor, hokejista, Jihomoravský kraj, slavnost, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mistrovské hokejisty přivítali primátor s hejtmanem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.