Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Oslavy titulu, J.A.R., BrnoNADIVOKO, Babeltalk a Monty Pythoni v muzikálu

Cítíte to léto ve vzduchu i v šalinách? Ačkoliv vás nechci z Brna vyhánět, je mi tu bez vás smutno, mám tip na jednu akci, po které bude chtít ihned do světa ještě než přijde léto. A kde jinde sdílet zážitky než na sociálních sítích. A nemusí to být jen z dovolené, ale třeba i z koncertů.

Zpěvačka a skladatelka Vladivojna La Chia vystoupí v úterý 24. dubna v Divadle Husa na provázku, kam zavítá se svým pětičlenným 4Triem, jehož členy jsou kytarista Aleš Bajger, violoncelistka Terezie Kovalová, šansonová zpěvačka Sylvie Bee a nově také bubeník Luboš Pavlík. Její písničky můžete znát například z českého seriálu Až po uši.

Máte duši cestovatele? Přijďte ve středu 25. dubna na Malou Ameriku, bude zde festival festival BrnoNADIVOKO! Stýská po chaosu letišť, otravné chuti ovesných vloček k snídani, nekonečném smlouvání a dalších krásách cestování? Nebojte! Léto už se blíží. A abychom si čekání zpříjemnili, je tu tento festival plný cestovatelských přednášek, exotického jídla, industriální, hravé krásy a skvělé hudby. Pojďme si to užít nadivoko, mimo semišové sedačky kinosálů.

Baví vás sociální sítě? Na pravidelných přednáškách s názvem Babeltalk je můžete poznat ještě více do hloubky nebo naopak z úplně jiné strany. Nejbližší Babeltalk nás čeká ve čtvrtek 26. dubna v klubu Eleven.

Jeden koncert J.A.R. je málo, proto nás tento týden na Flédě čekají rovnou dva. První bude ve čtvrtek 26. dubna a druhý bude v pátek 27. dubna.

V sobotu 28. dubna nás čeká premiéra nového muzikálu Městského divadla Brno. Muzikál o strastech krále Artuše a skupiny věrných rytířů z Camelotu při hledání Svatého Grálu aneb nevyčerpatelná studnice britského humoru a ztřeštěných situací!

A na závěr týdne se v sobotu 28. dubna centrum Brna opět otřese pod náporem fanoušků Komety. Na Zelňáku se totiž bude předávat titul hokejového mistra ligy! Program akce bude odtajněn v týdnu, budeme vás informovat.

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, Monty Python, festival, Brno, koncert, muzikál, Aleš Bajger, Terezie Kovalová, léto, Camelot Software Planning, J.A.R., sociální síť, Svatý grál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Oslavy titulu, J.A.R., BrnoNADIVOKO, Babeltalk a Monty Pythoni v muzikálu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.