Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Stafordšírský bulteriér se v Bystrci zbavil obojku a zabil malého psa

Smutnou událost mezi pejskaři museli dnes řešit brněnští strážníci. Majitel nechal stafordšírského bulteriéra v Bystrci běhat na volno s nasazeným náhubkem. Pes se však dostal do křížku s menším křížencem, dokázal si sundat náhubek a malého psa zakousl.

Menší pes byl přitom připnutý na vodítku a měl náhubek. Oba psi prý na sebe nejprve vrčeli. Poté se údajně bulteriér náhle zbavil náhubku a kousl menšího psa do krku a zardousil ho.

V útoku s tragickými následky mu nedokázal zabránit ani majitel, který se údajně pokoušel psa přivolat k sobě, ani majitelka křížence snažící se zvířata od sebe odtrhnout.  Přitom žena utrpěla tržná poranění na ruce. Zdravotníci ji pak ošetřili a odvezli do nemocnice.

Majitel bulteriéra nešťastné události litoval. Se svým psem musí nyní vyhledat veterináře. „Muž hlídce zároveň sdělil, že jeho pes nikdy předtím podobný incident neměl a až dosud ho vždy poslouchal na slovo. Případ bude mít dohru ve správním řízení," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky bulteriér, obojek, úmrtí, kříženec, pes, Bystrc, stafordšírský bulteriér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stafordšírský bulteriér se v Bystrci zbavil obojku a zabil malého psa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.