Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Známý novinář Janek Rubeš hledal pozitiva na brněnském hlavním nádraží. Našel hlavně špínu

Známý český novinář a bojovník proti okrádání turistů Janek Rubeš zavítal do Brna natočit video o brněnském hlavním nádraží. Nevěnoval se však jeho přesunu, naopak se snažil hledat pozitiva na tom současném. A našel. Avšak jen s mohutnou dávkou sarkasmu.

Trhovci prodávající zbraně, nefunkční automaty na jízdenky, zaprášený a nefungující turistický kiosk a především pak všudypřítomná špína. „Nejsem odborník, abych říkal, jestli se má nádraží přesunout nebo ne. Pro začátek by ale stačilo, aby někdo uklidil odpadky nebo vytřel prach. To je takový můj malý osobní tip. A rozhodně to nemusí stát desítky miliard korun," říká Rubeš.

Pražský novinář pak v poslední větě shrnuje asi vše, co cítí Brňáci a lidé, kteří do Brna dojíždějí: „Upřímně - asi jsem neviděl hnusnějších míst na světě, než je interirér brněnského hlavního nádraží. Překvapuje mě, že se chce někam přesouvat a přitom nedokážou ani toto nádraží trošku vyčistit. Protože jinak je Brno nádherné a skvělé město."

Video je ke shlédnutí zde

Foto Seznam zprávy

Štítky Janek Rubeš, hlavní nádraží, Brno, pozitiva, špína

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známý novinář Janek Rubeš hledal pozitiva na brněnském hlavním nádraží. Našel hlavně špínu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.