Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: V Brně hořel vagón osobního vlaku

V Brně - Bohunicích musela v úterých téměř stovka cestujících rychle opustit osobní vlak, který začal hořet. Při požáru se naštěstí nikdo nezranil, příčina se vyšetřuje.

„V úterý krátce před šestnáctou hodinou přijalo operační středisko hasičů informaci o požáru v osobním vlaku v brněnských Bohunicích," uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Po příjezdu na místo události hasiči zjistili, že souprava zastavila asi sto metrů od přejezdu při ulici Podsedky a z jednoho z vozů soupravy stoupá dým. Na vagónu vlakové soupravy hořel elektrorozvaděč a podlážka vozu.

„Proti plamenům hasiči nejdříve nasadili sněhový hasicí přístroj a posléze plameny zlikvidovali jedním vodním proudem," upřesnil Venclovský. Požár jednotky dostaly pod kontrolu za dvacet minut od ohlášení události.

Během této události musela vlak opustit více jak stovka cestujících, nikdo z nich se nezranil. Provoz na trati byl během hasebního zásahu obousměrně zastaven. Příčina vzniku požáru a výše způsobené škody jsou momentálně v šetření.

Autoři | Foto HZS JMK | Zdroj HZS JMK

Štítky osobní vlak, požár, Brno, Bohunice, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V Brně hořel vagón osobního vlaku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.