Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jarda Jágr na konferenci v Brně? Pořadatelé lákají hokejovou legendu originálním způsobem

Cíl je jasný: dostat do Brna Jardu Jágra. Nikoliv na led s hokejkou a ve výstroji (ačkoliv to by bylo také naprosto skvělé), ale před návštěvníky konference a s mikrofonem v ruce. Organizátoři konference Glorious si k oslovení hokejové legendy vybrali originální způsob - vytvořili propracovaný web a sérii videí z prostřední brněnské DRFG Areny.

Jardo, přijeď! Z Brna posílají mladí organizátoři jasnou zprávu. K tomuto účelu navíc vytvořili webové stránky a sérii videí, na kterých zakladatel konference Ondřej Prášek v hokejové výstroji na ledě brněnsé DRFG Areny a s 68 na zádech Jágrovi vysvětluje proč a jak moc by ho v Brně rádi přivítali. A s těmito důvody se Ondřej Prášek svěřil v rozhovoru i nám.


Proč zrovna Jarda Jágr a kdy vás to napadlo?

Když jsme se dozvěděli, že Jaromír Jágr doletí z Calgary do České republiky, hned jsme si řekli, že je to právě on, kdo by měl na Konferenci Glorious 2018 přijet a vystoupit před publikem plným mladých ambiciózních lidí.

Už desítky let zpět byl pro mě inspirací, přičemž to byl právě on, kdo mě přivedl k hokeji. Dnes inspiruje celé Česko. Shodou okolností, téma letošního ročníku je ‘Zvítězí, kdo vytrvá’ a kdo jiný, než právě Jágr, je symbolem vytrvalosti, neuvěřitelného nasazení a tvrdé práce.

Proč jste se rozhodli tuhle cestu oslovení?

Chtěli jsme udělat něco, co ho zaujme a trochu pobaví. Proto jsme se rozhodli Jardovi připravit web se spoustou videí a detailů, abychom mu ukázali, že nám na něm opravdu záleží a nebojíme se tomu věnovat hodně práce. Bylo mi jasné, že pozvánek na akce musí mít desítky, ne-li stovky, takže to chtělo něco originálního a velkého.

Když to nevyjde letos, zkusíte to příští rok?

Že co? Že to nevyjde? Takhle o tom teď vůbec nepřemýšlím! Děláme pro to všechno. Pevně věřím, že tuhle naši snahu ocení a přijede. Co by bylo, kdyby to nevyšlo, mi teď vůbec nepřichází na mysl. Na to bude čas myslet, až kdyby to nevyšlo.

O čem je vlastně konference Glorious?

Konference Glorious je událost, která na jedno místo přitahuje ty nejlepší a nejúspěšnější české podnikatele, manažery, ředitele a inspirativní osobnosti, kteří předávají své zkušenosti s mladými, ctižádostivými lidmi. Glorious má za cíl pomoci vychovávat budoucí generaci českých lídrů. Dnes tak ovlivňuje stovky mladých lidí na cestě za jejich sny a cíli. Pomáhá jim nejen uspět na poli byznysu, ale i načerpat novou inspiraci, najít nové přátele a také pracovat na svém osobním rozvoji.

Na co se letos návštěvníci můžou těšit?

Rozhodně se mohou těšit na spoustu nových věcí. Glorious je mnohem větší ve všech směrech. Už to nebude jenom dvoudenní konference, na které vystoupí nejúspěšnější manažeři a podnikatelé z celého světa. Program se rozrostl o druhou večerní konference New Age, na které přivítáme šikovné mladé Čechy a kteří se podělí o své zajímavé příběhy. Mezi nimi budou například Otto Fabri z Tesly či David Pavlík ze SpaceX. Přibyl také den věnovaný workshopům.

Zároveň chceme účastníkům nabídnout více prostoru pro relaxaci, lepší servis a zaměřit se na celkový čas, který na konferenci stráví. Proto se návštěvníci mohou těšit také na celou řadu zajímavých doprovodných aktivit jako například virtuální realitu, degustaci rumů, jógu nebo networking.

Autoři | Foto Konference Glorious

Štítky Jaromír Jágr, konference Glorious, Jardo přijeď, rozhovor, konference, hokej, Brno, DRFG Arena, Česko, SpaceX, Tesla Motors, Calgary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarda Jágr na konferenci v Brně? Pořadatelé lákají hokejovou legendu originálním způsobem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.