Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Glen Hansard, The Animals, Kryštof, studentský a psychedelický ples nebo pánský striptýz

Ať se nám to líbí ne, teď se budou následující týdny, především víkendy, budou točit kolem plesů. Ale občas se objeví ples, který rozhodně nepatří mezi ty klasické a naruší plesovou rutinu. A nebojte, mám pro vás i tip na koncerty a jeden speciální večer pro dámy.

Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity slaví 20 let od svého založení. Studenti, absolventi i příznivci mohou toto výročí oslovit na reprezentačním plese, který bude ve středu 22. února v brněnském hotelu Internacional.

Plesová sezóna je v plném proudu, tento týden je to obzvlášť znatelné. Některé plesy jsou tradičnější, některé méně. A pak je tady jeden naprosto nezvyklý ples. V sobotu 24. února v ArtBaru Druhý pád bude netradiční psychedelická party, která však bude zahalena do velice tradičního plesového hávu.

Pánové, zůstaňte v sobotu 24. února doma nebo zajděte na pivo. Dámy, vy zamiřte do Šelepky. V sobotu zde bude pánská striptýzová show od skupiny Cafornia Dreams.

Ve stejný den přijedou do Sona legendární britská zvířata. The Animals se v 60. letech stali skutečným fenoménem. Nyní je můžeme přivítat v moravské metropoli.

Irský folkový písničkář Glen Hansard, který se v našich vodách proslavil zejména spoluprací s Markétou Irglovou na oscary ověnčeném snímku Once, před nedávnem oznámil vydání třetí studiové desky. Ta ponese jméno Between Two Shores a hned po jejím vydání v lednu se ji Glen zastaví představit i v Čechách. V Brně se ukáže v neděli 25. února v Sono Centru.

Pamatujete si na doby, kdy se kapela Kryštof obešla bez velkolepých show? Nyní si to můžete opět užít, vrací se totiž zpátky do divadel! Brněnské Mahenovo divadlo navštíví v neděli 25. února.

Autoři

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, ples, Glen Hansard, Kryštof, koncert, Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity, striptýz, Markéta Irglová, Mahenovo divadlo, Česko, Once

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Glen Hansard, The Animals, Kryštof, studentský a psychedelický ples nebo pánský striptýz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.