Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Společnost

Muž zemřel v Brně pod koly vlaku, policisté prosí o pomoc s identifikací mrtvého těla

Policisté prosí o pomoc při identifikaci mrtvoly muže, který ve středu 19. června v Brně nedaleko mostu v Olomoucké ulici zemřel pod koly vlaku. Mrtvé tělo muže spatřil strojvedoucí jednoho z projíždějících vlaků.

Pořídit si auto podle svých představ nebylo nikdy jednodušší a rychlejší. Driveto Klub nabízí alternativu k „operákům“

O klasické pořizování automobilu je stále menší zájem. V kurzu jsou operativní leasingy, které ovšem zájemcům určují řadu striktně nastavených pravidel. A to například pevně danou dobu pronájmu. To a řada dalších omezení se ale netýká Driveto...

Spolek Milion chvilek pro demokracii plánuje 16. listopadu další velkou demonstraci na Letné

Organizátoři protestů proti premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a za nezávislost justice v Česku oznámili další velkou demonstraci na pražské Letné na 16. listopadu. Předseda pořadatelského spolku Milion chvilek Mikuláš Minář to řekl v závěru...

Z brněnského lomu Hády dnes spadla mladá žena, utrpěla několik těžkých zranění

Mnohačetná těžká poranění utrpěla v neděli dopoledne mladá žena, která spadla z lomu Hády. Ležící dívku v bezvědomí našel kolemjdoucí. Se záchranou museli v těžkém terénu pomoci hasiči.

Pražská Letná se plní demonstranty při protestech proti Babišovi. Z Brna vyrazily tisíce lidí

Desítky tisíc lidí zaplňují dnes odpoledne letenskou pláň v Praze. Z Brna dnes podle místních aktivistů zamířilo na demonstraci na pražskou Letnou nejméně 2000 lidí. Využili vlaky, autobusy i auta.

Kryté bazény v Brně čekají v létě opravy, největší na Ponávce

Kryté bazény v Brně čekají o prázdninách opravy. Lidé se dočasně nevykoupají v bazénu Ponávka, na plaveckém stadionu Lužánky ani v relaxačním centru Rašínova, uvedl dnes v tiskové zprávě generální ředitel společnosti Starez - Sport Martin Mikš.

Medvěda na Břeclavsku opět viděli, policie vybízí k obezřetnosti

Medvěd, kterého lidé zahlédli minulý týden mezi Týncem a Tvrdonicemi na Břeclavsku, se v regionu patrně stále pohybuje. Nově ho lidé viděli u Moravské Nové Vsi. Policie vybízí k obezřetnosti. Na webu policie to dnes uvedla mluvčí policie Kamila...

Chovateli utekla samice pštrosa. Ptáka honí 40 lidí, řezník i myslivci

V okolí Starovic se pštrosice nandu pampová rozhodla opustit svého chovatele. Před řezníkem je na útěku již několik dní, ten se snaží pštrosa neúspěšně chytit. V pohotovosti je kvůli odchytu 40 tamních lidí, na ptáka číhají i myslivci. 

SLADKÉ BRNO: Dvojí kvalita potravin je tu už od 90. let. Nešidí nás Evropa, ale naši vlastní lidé, říká Havlík

Dvojí kvalita potravin. Především před květnovými volbami do Evropského parlamentu v Česku netradičně často skloňovaný pojem. Přitom jde o fenomén, ve kterém Češi žijí již více než dvě dekády, aniž by o této skutečnosti měli celá léta tušení.

Jihomoravský kraj přidá na GP motocyklů dalších 2,5 milionu korun

Zastupitelé Jihomoravského kraje dnes odhlasovali navýšení příspěvku na srpnovou Grand Prix silničních motocyklů v Brně o 2,5 milionu korun, stejně jako v úterý brněnští zastupitelé. Jedná se o reakci na to, že stát navýšil svoji podporu z...

Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.