Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Stavební veletrhy navštívilo méně lidí než loni

Stavební veletrhy a veletrh nábytku Mobitex letos na brněnském navštívilo 51 323 lidí. Je to o zhruba deset tisíc lidí méně než v loňském roce. Také výstavní plocha akce byla letos menší než v minulosti. Klesla zhruba o čtvrtinu. Pětidenní akce skončila včera.

Brněnské stavební veletrhy se v posledních letech potýkají s menším zájmem vystavovatelů. Letos jich bylo v Brně 804 ze 17 zemí. Je to o zhruba tři desítky méně než loni. Firmy si pronajímaly také menší stánky. Jedním z důvodů byla podle organizátorů recese v oboru.

Letos poprvé na brněnském výstavišti přehlídku akcí doplnila samostatná expozice dřevostaveb. Tento segment oproti celému oboru stavebnictví roste. Se speciální výstavou dřevostaveb Veletrhy Brno počítají i za rok.

Stavební veletrhy patří k nejnavštěvovanějším akcím na brněnském výstavišti. V minulosti byl ale zájem návštěvníků mnohem větší. Na akci chodilo i přes 80 tisíc lidí.

Zdroj: ČTK

Štítky Stavební veletrhy, Brno, výstaviště, dřevostavby, Mobitex, nábytkářský veletrh, veletrh, Brněnské výstaviště, Veletrhy Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavební veletrhy navštívilo méně lidí než loni  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.